Сьогодні від них смс прийшло ви проігнорували вимогу про оплату під час розмови оплатіть сьогодні самостійно . Інакше будемо залучати інших про допомогу закрити борг. Але факт в тому що я неромовляла з ними ніякої розмови небуло. Що чекати ???
Нічого!!!!Це просто смс!!!Все буде добре!Я наприклад неспілкуюсь з ними взагалі,то мені лише смс і пару звінків в неділю,а інколи зовсім не тривожать,просрочка з півроку.А от в мене знайома є то вона говорила і просила їх, то вони так замучили,шо просто жах.Чим менше говориш тим менше плотиш)))))))))

Нічого!!!!Це просто смс!!!Все буде добре!Я наприклад неспілкуюсь з ними взагалі,то мені лише смс і пару звінків в неділю,а інколи зовсім не тривожать,просрочка з півроку.А от в мене знайома є то вона говорила і просила їх, то вони так замучили,шо просто жах.Чим менше говориш тим менше плотиш)))))))))
А іншим у вас дзвонили??

А іншим у вас дзвонили??
Так звонили,сусідам,і писали.Було не приємно але ЯКА кому різниця чи є в мене кредит чи ні.Може це моє хобі,може це моя болєзьнь)),мазахіст я люблю щоб звонили і наказували мене.Це моє діло!!!
З сусідами поговорила і на цьому все,може звонять ше крмусь але всі мовчать)))
А іншим у вас дзвонили??

Так звонили,сусідам,і писали.Було не приємно але ЯКА кому різниця чи є в мене кредит чи ні.Може це моє хобі,може це моя болєзьнь)),мазахіст я люблю щоб звонили і наказували мене.Це моє діло!!!
З сусідами поговорила і на цьому все,може звонять ше крмусь але всі мовчать)))
Нехочу шоб їм дзвонили чи писали

Щоб не звонили такого мабуть нема!!Або заплатити все що хочуть.
Я тоже нехотіла,і плакала і шукала де взяти на пролонгації.А потім раз і прозрєніє)))Я вас розумію ,це пройде.

Щоб не звонили такого мабуть нема!!Або заплатити все що хочуть.
Я тоже нехотіла,і плакала і шукала де взяти на пролонгації.А потім раз і прозрєніє)))Я вас розумію ,це пройде.
Неплатити??

Сьогодні від них смс прийшло ви проігнорували вимогу про оплату під час розмови оплатіть сьогодні самостійно . Інакше будемо залучати інших про допомогу закрити борг. Але факт в тому що я неромовляла з ними ніякої розмови небуло. Що чекати ???
Krisa, Ви серйозно?) Будете й надалі задавати питання про кожну вигадку їх хворої фантазії? Якщо й досі цікавитесь смс-творчістю МФО - читайте, розважайтесь, 1.5 роки темі, 183 сторінки: СМС, которые нам шлют.
Не все в житті залежить від Вас. До прикладу, я можу віднайти дані Ваших рідних і дзвонити розказувати їм казочки на ніч, в стилі МФО... Навряд чи Ви зможете цьому завадити краще, аніж змінити номер чи не спілкуватись зі мною.
Звісно. Якщо не маєте на те фінансів, адекватних умов чи просто бажання - подбайте краще про себе та близьких, використайте гроші на щось необхідне і корисне. А Ви досі платите/пролонгуєте хоч якісь кредити?

Останнє редагування:
Krisa, Ви серйозно?) Будете й надалі задавати питання про кожну вигадку їх хворої фантазії? Якщо й досі цікавитесь смс-творчістю МФО - читайте, розважайтесь, 1.5 роки темі, 183 сторінки: СМС, которые нам шлют.

Не все в житті залежить від Вас. До прикладу, я можу віднайти дані Ваших рідних і дзвонити розказувати їм казочки на ніч, в стилі МФО... Навряд чи Ви зможете цьому завадити краще, аніж змінити номер чи не спілкуватись зі мною.

Звісно. Якщо не маєте на те фінансів, адекватних умов чи просто бажання - подбайте краще про себе та близьких, використайте гроші на щось необхідне і корисне. А Ви досі платите/пролонгуєте хоч якісь кредити?
Ні

Только что прислали смс что я являюсь ризиковим позичальником.информиция будет передана БКИ. Лист щодо боргу отправлен за местом прописки.
Пугают или правда?

Пугают или правда?
https://anticollector.ua/threads/sovety-antikollektora-otvet-na-tri-vazhnyx-voprosa.23689/

Присылают СМС с угрозами, что делать?
Этот вопрос, пожалуй, самый распространенный на форуме. Запомните: смс, сообщение в вайбер, письмо в почтовом ящике не являются официальными уведомлениями, а тем более документами. Пришло СМС с угрозами от коллекторов? Удалите его и даже не читайте. Блокируйте тех, кто присылает Вам подобные сообщения в Вайбер или другие мессенджеры. Письма, которые Вы находите в почтовых ящиках, это тоже просто бумага, не имеющая юридической силы.
Особое внимание хотелось бы уделить именно этому вопросу, так как на форуме регулярно создаются темы не только от новичков, но и от пользователей со стажем, что прислали пугающую смс, что теперь делать. Ответ был дан выше. Все эти смс просто набор букв, зачастую без креативного подхода к оформлению текста.

Вика юж, Нескромный вопрос?А вы по профильным темам не можете почитать????Тем более не писать про Манивео в психологической помощи???
Или поиск по форуму попробуйте! Сверху кнопка такая есть ,в правом верхнем углу!
Извините за прямоту,но про это куча тем есть! Читайте! :facepalm:

Только что прислали смс что я являюсь ризиковим позичальником.информиция будет передана БКИ. Лист щодо боргу отправлен за местом прописки.
Пугают или правда?
О, мне тоже вчера такое же пришло.

Манивео прислало. Письмо домой будет?

Вкладення

• Screenshot_2020-11-05-10-32-15-933_com.android.mms.webp
    Screenshot_2020-11-05-10-32-15-933_com.android.mms.webp
    32.1 Кб · Перегляди: 319
Останнє редагування модератором:
буде, але воно не несе жодної юридичної сили, чисто інформаційна лякалка...горить добре

Назад
Угорі