Щось там про мирне вирішення питання і спитався чи буде оплата...на вигляд він дійсно трохи ужасающе виглядає
Да, картинку нашел в инете подходящую))) Откуда столько страха и слепой веры в то, что эти существа с эректильной дисфункцией на что-то способны? Стандартная рассылка, стандартные пугалки... Никто Вас о надписи предупреждать не будет, тихо, как крысы, клепанут, но и это не страшно.

Да, картинку нашел в инете подходящую))) Откуда столько страха и слепой веры в то, что эти существа с эректильной дисфункцией на что-то способны? Стандартная рассылка, стандартные пугалки... Никто Вас о надписи предупреждать не будет, тихо, как крысы, клепанут, но и это не страшно.
Та да,це все зрозуміло,що просто лякають,але картинку найшов капєц!
Лояльні)

Вкладення

• Screenshot_20201223-213630.webp
    Screenshot_20201223-213630.webp
    60.1 Кб · Перегляди: 76
Вони мене найши вже просто на новому номері)то місяць мовчать,то знов починається
Где-то значит засветили номерок, или «хорошие» друзья сдали. Терпите, игнорьте. Если в будущем появится желание после всего им заплатить, то и по пол тела предлагают.

Ну ц
Где-то значит засветили номерок, или «хорошие» друзья сдали. Терпите, игнорьте. Если в будущем появится желание после всего им заплатить, то и по пол тела предлагают.
Ну це вже більш реальніше бажання в них буде!хоча і того не маю бажання платити,після того як вони харили...

Отримала таке повідомлення,чого чекати дальше. Дзвонили з тієї шарашкіної контори,говорили досить ввічливо,але мені від того не легше,28 днів прострочки,ще в такій ситуації не була,постійно пролонгували,а тепер розгубилася.

Вкладення

• Screenshot_2021-02-09-10-52-14-490_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2021-02-09-10-52-14-490_com.google.android.gm.webp
    94.1 Кб · Перегляди: 148
Отримала таке повідомлення,чого чекати дальше. Дзвонили з тієї шарашкіної контори,говорили досить ввічливо,але мені від того не легше,28 днів прострочки,ще в такій ситуації не була,постійно пролонгували,а тепер розгубилася.
Якщо схочете закривати,то чекайте вигідних пропозицій,навіть за півтіла...якщо не хочете платити то забийте і забудьте...нічого вони не можуть зробити,вони ніхто і звати їх ніяк...

Приветствую, смотрите, это они продали Талионам, эти будут предлагать за тело или даже как в моём случае за пол тела. Они спокойные, особо не достают.

Через 1 месяц после того как отдали талиону хотели с 8000 - 26000 звонили на работу, потом соседям. Надеялись, что Я оплачу их фантазии. Сейчас присылают типо выгодные предложения, но после всех этих звонков, они уже последние в списке, кого я буду закрывать. У каждого индивидуально.

Вас продали талиону
Щас талион начнёт вам звонить и писать
Через некоторое время предложит тело или полтела ,если откажите им то перепродадут или могут влепить инн

талион может рассылку сообщений сделать очень многим ,некоторым могут звонить

потом притихают

Вас продали талиону
Через некоторое время предложит тело или полтела ,если откажите им то перепродадут или могут влепить инн

потом притихают
Вас продали талиону

потом притихают
Та нехай вже би скоріше щось пропонували,сил немає. Дзвонять всі,всім і зразу. В мене достатньо МФО. А через скільки часу притихають?

Та нехай вже би скоріше щось пропонували,сил немає. Дзвонять всі,всім і зразу. В мене достатньо МФО. А через скільки часу притихають?
У меня талион сутки шухер с смс и звонками наводил, некоторых попросила пожаловаться на них то утихли быстро, через пару дней предложили списание!Их просто нужно перетерпеть!

У меня талион сутки шухер с смс и звонками наводил, некоторых попросила пожаловаться на них то утихли быстро, через пару дней предложили списание!Их просто нужно перетерпеть!
Я начитаюся ваших відгуків і мені якось по барабану,рідні дивляться на мене великими очима при кожному їхньому дзвінку,це мене найбільше всього тривожить. Але так,як ви кажете,потрібно пережити.

Я начитаюся ваших відгуків і мені якось по барабану,рідні дивляться на мене великими очима при кожному їхньому дзвінку,це мене найбільше всього тривожить. Але так,як ви кажете,потрібно пережити.
На меня тоже родные смотрели большими глазами когда эти больные отправили многим смс что я мошенница и против меня открыто уголовное дело?Я родным сказала ну значить все будем решать в суде!

На меня тоже родные смотрели большими глазами когда эти больные отправили многим смс что я мошенница и против меня открыто уголовное дело?Я родным сказала ну значить все будем решать в суде!
Поступок вчинено,кредитів набрала,а чого я чекала,що пожаліють? Попробую вирішувати проблеми по мірі їх поступлення. Тут на форумі більш-менш просвітилася,навчилася тримати оборону))))))))

....... ваша сплата ,компанії Манівео була не сплачено згідно запиту Нацбанку України ,при гарантійному : оплата 25 000,00 грн. до 18:00 30.01.2021г., остаток списываем > на эл.почту ,тому мі звертаємося до Нацбанку та паралельно Кіберполіції Украхни про шахрайські дії зі сторони позичальника.Контоль за цією справою передаємо Нацбанку України

Ситуація така, манівео давно передало таліон, сьогодні пише манівео. Гарантійного листа ніякого не було. Це просто лякають чи можуть щось зробити?

Назад
Угорі