Смс от готивочки

• Автор теми Автор теми anapol
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 818

anapol

Форумчанин
Дописи
170
Реакції
250
Бали
6225
anapol не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На днях прийшло от готівочки що виїхали ждіть готуйте 2500 за виїзд і повну суму боргу а сьогодні ось що прислали мабуть недоїхали бо по дорозі вирішили подать в суд на мене і моїх осіб з анкети!

Вкладення

• IMG_20190712_124450.webp
    IMG_20190712_124450.webp
    48.4 Кб · Перегляди: 64
и шлите их на....хутор и не бойтесь
Я не боюсь, пусть подают у них же ліцензії все рівно нема
просто це щось новеньке що навіть на людей які підтвердили інформацію вже теж подали в прокуратуру

лицензию на выдачу кредитов забирают, но не собирание долгов же? или я что-то не так понял?

На днях прийшло от готівочки що виїхали ждіть готуйте 2500 за виїзд і повну суму боргу а сьогодні ось що прислали мабуть недоїхали бо по дорозі вирішили подать в суд на мене і моїх осіб з анкети!
Мені тоже сказали що приїдуть завтра , буду чекати??????

"Це розпорядження набирає чинності через тридцять календарних днів з дня його прийняття, а саме з 28.07.2019"... я так понимаю, лицензия пока ещё есть.
Блін а я губоньку роскатала... каза недочитала)))) сори за дезінфу, у мене просто вже така каша в голові що зраділа новині про анулювання а внікнуть каза не внікла)))

Блін а я губоньку роскатала... каза недочитала)))) сори за дезінфу, у мене просто вже така каша в голові що зраділа новині про анулювання а внікнуть каза не внікла)))
у меня там тоже просрочка уже пол года. Ни в суд, ни в прокуратуру не подали...

у меня там тоже просрочка уже пол года. Ни в суд, ни в прокуратуру не подали...
які їх методи впливу? звонять? приїжають на дом чи роботу? чи ще щось, бо у мене тільки 14 днів просрочка

Мало того что на имя матери письма присылали так теперь на работу... Что типо списать с заработной платы ихнюю сумму, иначе подают в суд (уже в другой не в тот что был раньше в письмах) в полицию и т.д. y6людku!

які їх методи впливу? звонять? приїжають на дом чи роботу? чи ще щось, бо у мене тільки 14 днів просрочка
пару писем прислали на имя родственников, может на работу звонили...

Брррр страшно, вот *****

Вкладення

• Screenshot_20190716-132210.webp
    Screenshot_20190716-132210.webp
    109.8 Кб · Перегляди: 30
Назад
Угорі