смс от Бистрозама пугалка?

• Автор теми Автор теми Татьяна SM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 879

Татьяна SM

Форумчанин
Дописи
533
Реакції
210
Бали
5225
Татьяна SM не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Твоя кредитная история испорчена, испортим и репутацию. Оплата по %% должна поступить СЕГОДНЯ. 0800507570

Твоя кредитная история испорчена, испортим и репутацию. Оплата по %% должна поступить СЕГОДНЯ. 0800507570
Звичайна пугалка, ще й не таке напишуть і вишлють. Вони це вміють. Я вже нічому не дивуюсь.

Пугалка от системы рассылок смс, вот и все что это. Ничто. Фуфло очередное.

Не обращайте внимание, очередная страшилка вот и все.

Где то месяц назад такое присылали, потом затихли. Кстати я как то о них уже и позабыл

Где то месяц назад такое присылали, потом затихли. Кстати я как то о них уже и позабыл
Мені вже місяць чомусь не пишуть. Може, дзвонять - не знаю. Просрочка десь три з половиною місяця. Нещодавно прийшла відповідь з Нацкому, пишуть, щоб надала докази. А ні договору,ні квитанцій у мене немає.

Договор я тоже найти не могу. И выписку по пролонгациям. Я где то слышал, что они все это тщательно скрывают.

Это через сколько просрочки ?
просрочка від останьої проЛохації днів 10
а в мене телефон червоний від них і син контактний так взагалі страх тарабанять це капець(((( баба там тварюка ще та
Мені вже місяць чомусь не пишуть. Може, дзвонять - не знаю. Просрочка десь три з половиною місяця. Нещодавно прийшла відповідь з Нацкому, пишуть, щоб надала докази. А ні договору,ні квитанцій у мене немає.
в мене відповідь аналогічно((( я в них допиталась хто ж мені дав кошти сказала та тварина що Служба миттєвого кредитування..прошу договір... не дають

У нас на районе их киосочек был....теперь их нет а там готивочка. А вчера объявления в нете видела быстрозайм сотрудников набирает....маркетолога ищут))))

А вони до рідні видзвонюють, а то в мене вже десь місяць, тіло 2500т, іноді дзвонять до мене і контактного

До вашої рідні дзвонять,хочу їх закрити но поки що не маю грошей,а так боюсь що до тата подзвонять він не зрозуміє і це буде капець

До вашої рідні дзвонять,хочу їх закрити но поки що не маю грошей,а так боюсь що до тата подзвонять він не зрозуміє і це буде капець
син у мене контактний и автодозвон на бившу роботу на факс достають...а так поки нікого не знайшли

Назад
Угорі