Смс на вайбер 11 дочці

• Автор теми Автор теми Annapolis
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 1K

Annapolis

Форумчанин
Дописи
33
Реакції
37
Бали
33
Annapolis не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вчора звонить мені моє дитя і плаче в трубку щось якийсь ..сергей ..написав їй що..твоя мать уголовница и если неолаттит долг сядет в тюрьму..може сходить в поліцію чи що порадите і так у неї гормони грають а тут ще це?

ну полиция не станет заниматься, а вот в НБУ или кибер полицию можно

Вчора звонить мені моє дитя і плаче в трубку щось якийсь ..сергей ..написав їй що..твоя мать уголовница и если неолаттит долг сядет в тюрьму..може сходить в поліцію чи що порадите і так у неї гормони грають а тут ще це?
Вибачте за сумбурність просто зло бере 6 день просрочення по мфо міолан .к.к дінеро .тенго.містер гребаний грошо давальщік.сслоан б.п укр поз.
ну полиция не станет заниматься, а вот в НБУ или кибер полицию можно
Просто показать смс а що їм казать чому .саса винна а ось що виходить.це для неї стрес бо мовчить.і закрилась в кімнаті

Вибачте за сумбурність просто зло бере 6 день просрочення по мфо міолан .к.к дінеро .тенго.містер гребаний грошо давальщік.сслоан б.п укр поз.

Просто показать смс а що їм казать чому .саса винна а ось що виходить.це для неї стрес бо мовчить.і закрилась в кімнаті
написать жалобу (на форуме можно поискать ссылку как писать в НБУ и кибер полицию,) что пишут ребенку...
милоан еще те..., у меня единственные, которые дозвонились до работы и нашли бывших соседей..

Можно сходить конечно... Почему нет...

написать жалобу (на форуме можно поискать ссылку как писать в НБУ и кибер полицию,) что пишут ребенку...
милоан еще те..., у меня единственные, которые дозвонились до работы и нашли бывших соседей..
Оффтоп

милоан еще те..., у меня единственные, которые дозвонились до работы и нашли
Можно сходить конечно... Почему нет...
А що я їм скажу куча мфо в просрочках
А що я їм скажу куча мфо в просрочках.і достають дитя

А як правильно все це їм донести
Никто не имеет права общаться с малолетним ребёнком без согласия родителей или органа опеки...
Annapolis, змініть дочці краще сімкартку...
Согласен, как вариант...
А що я їм скажу куча мфо в просрочках.і достають дитя
А какая связь...?
А як правильно все це їм донести
Он её совращает возможно... Или планирует... Что там доводить... Он знает кому пишет и сколько ей лет...?

Annapolis, змініть дочці краще сімкартку...
Я теж зараз про це думаюю у неї складний період а не дай Бог якісь пopнo колажі я за це читала на форумі на певно ви праві зміню сімку і моє чадо буде трохи спокійнішим

Я теж зараз про це думаюю у неї складний період а не дай Бог якісь пopнo колажі я за це читала на форумі на певно ви праві зміню сімку і моє чадо буде трохи спокійнішим
Только не подключайте её к Вайберу и не общайтесь с ней в нём...

Никто не имеет права общаться с малолетним ребёнком без согласия родителей или органа опеки...

Согласен, как вариант...

А какая связь...?

Он её совращает возможно... Или планирует... Что там доводить... Он знает кому пишет и сколько ей лет...?
Що б я безз вас у
Только не подключайте её к Вайберу и не общайтесь с ней в нём...
Ок ☺що б я робила без вас усіх
Мабудь би ми мій планетарій поїхав би по ...?що вони за люди

Для мене це все нове .я недумала що мфо чіпають дітей .діти вони зараз такі?але поборемось буду вихідна і до поліції
Та для них ничего святого нет и они неграмотные и не знают законов и не понимают, что попадают на уголовку...

Дякую за підримку і за свої помилки повинна відповідати я .але вже пізно відступать.
Та для них ничего святого нет и они неграмотные и не знают законов и не понимают, что попадают на уголовку...
Вони що зекі? ?піпец

Я за них і переживаюю ?але не відступлю .проплатила вдосталь
..денег нет?

Назад
Угорі