Вовк-Війто
Форумчанин
- Дописи
- 139
- Реакції
- 74
- Бали
- 3625
Вовк-Війто не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Такое было у моей знакомой.При взятии кредита согласия на скачивание телефонной книги никто не давал,естественно,но при установке приложения даной МФО сразу копируют контакты.Вот у нее был ужас,звонили всем и вся. Даже по номеру "КОЛЯ ТАКСИ" звонили,хотя он с ней лично не знаком,а просто номер записала,чтоб визитку не искать.Привіт!
Була в когось подібна тема?
Я додаток не встановлював.Такое было у моей знакомой.При взятии кредита согласия на скачивание телефонной книги никто не давал,естественно,но при установке приложения даной МФО сразу копируют контакты.Вот у нее был ужас,звонили всем и вся. Даже по номеру "КОЛЯ ТАКСИ" звонили,хотя он с ней лично не знаком,а просто номер записала,чтоб визитку не искать.
Тогда откуда у них Ваша телефонная книга?Я додаток не встановлював.
Якщо додаток небув встановленний,то це просто чушь іхня,немають вони доступу до контактів ваших.Мене так колись Кредит7 лякало))))Привіт!
Если не скачивали приложение, то нет.Добрый день .мне тоже такое сегодня прислали ,незнаю что делать .Только устанавливала их страничку с интернета они могли скопировать тел.книгу подскажите пожалуйста.
Здравствуйте, скажите пожалуйста делали обзвон?Привіт!
Ні не робили,тому що не мали моїх контактів з телефонної книги,бо я через браузер реєструвався,а не через додаток,а так одна сусідка казала що їй дзвонили за мене,але мені вже ці листи,дзвінки вже не цікаві,я вже з цього всього сміюся.Здравствуйте, скажите пожалуйста делали обзвон?
Спасибо за ответ. ?Ні не робили,тому що не мали моїх контактів з телефонної книги,бо я через браузер реєструвався,а не через додаток,а так одна сусідка казала що їй дзвонили за мене,але мені вже ці листи,дзвінки вже не цікаві,я вже з цього всього сміюся.
Там при установке приложения оно спрашивает разрешения, я скачивала приложение Быстрозайм, галочки со всех разрешений убрала при установке, в особенности доступ к телефонной книге и файлам. Ничего не скачали, так как за 5 месяцев ни одного звонка никому, кроме меня.Такое было у моей знакомой.При взятии кредита согласия на скачивание телефонной книги никто не давал,естественно,но при установке приложения даной МФО сразу копируют контакты.Вот у нее был ужас,звонили всем и вся. Даже по номеру "КОЛЯ ТАКСИ" звонили,хотя он с ней лично не знаком,а просто номер записала,чтоб визитку не искать.
Добрый день, как с ними сейчас. После этого смс всем звонили?Добрый день .мне тоже такое сегодня прислали ,незнаю что делать .Только устанавливала их страничку с интернета они могли скопировать тел.книгу подскажите пожалуйста.
хороший вопросТогда откуда у них Ваша телефонная книга?
Якщо додаток небув встановленний,то це просто чушь іхня,немають вони доступу до контактів ваших.Мене так колись Кредит7 лякало))))
Не повірите, але я теж не давала. Але є в нашій країні "чудові" банки, які із задоволенням діляться подібною інформацією. І телефонна книга тут ні до чого)хороший вопроса откуда у них номер тел. моей мамы? я же тоже им его не давала
В мене швагера ( брата жінчиного ) знайшли через півтора роки протермінування...Не повірите, але я теж не давала. Але є в нашій країні "чудові" банки, які із задоволенням діляться подібною інформацією. І телефонна книга тут ні до чого)

так ото жНе повірите, але я теж не давала. Але є в нашій країні "чудові" банки, які із задоволенням діляться подібною інформацією. І телефонна книга тут ні до чого)
реально упоротіВ мене швагера ( брата жінчиного ) знайшли через півтора роки протермінування...
Просто знайшлись упороті ентузіасти і по жінчіній лінії таки нарили. Як на мене це у нас в країні при бажанні не є взагалі проблемою.
Цим утиркам в "Жді мєня" треба йти робити![]()
Можливо ви прийняли в друзі ту,,падаль,,і вони такім чином розізнали інфу,бо до мене в друзі дуже частенько підозрілих,,даунчіків,,хочуть в друзі,принімаю лише тих кого знаю і все?хороший вопроса откуда у них номер тел. моей мамы? я же тоже им его не давала
я жодних додатків не встановлювала, але Money4YOu якимось чином розшукали усіх, навіть тих, хто в мене просто на фейсбуці в друзях, і чиїх номерів в мене немає. і це при тому, що мій акаунт на фб вже був з обмеженнями "тільки для друзів" і друзів і фотки свої я сховала. тепер думаю, що одразу треба було видаляти, ще до прострочень усе...але хто ж знав?
я в друзі підозрілих або незрозумілих осіб не приймаю. коло друзів в мене дуже обмежене. але є в мене ідеї де вони нарили цю інфу...Можливо ви прийняли в друзі ту,,падаль,,і вони такім чином розізнали інфу,бо до мене в друзі дуже частенько підозрілих,,даунчіків,,хочуть в друзі,принімаю лише тих кого знаю і все?
вот интересно, как фото и номера телефонов могут "помочь в решении вопроса"? эти дурилки думают, что если угрозу обернуть фантиком в виде слов "помочь" и "решение" она уже не будет звучать как угроза и шантаж?Тетя из Алекскредита.неправильное построение диалога.