Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну я б на Вашем месте данными своими не светила!Сегодня получила смс подобного характера. Самртивей передадут договор на ИНН
Не стоит верить смс..Сегодня получила смс подобного характера. Самртивей передадут договор на ИНН
Согласна, протупилаНу я б на Вашем месте данными своими не светила!
А если захотят то влепят надпись без предупреждения!
Только не могу понять как удалитьНу я б на Вашем месте данными своими не светила!
А если захотят то влепят надпись без предупреждения!
Нажмите на жалобу попросите модераторов удалитьСогласна, протупила
Только не могу понять как удалить
Ок, спасибоНажмите на жалобу попросите модераторов удалить
Дивно що вони ще не клипають іх масово...ці смарти...Я з ними простилася в далекому лютому і як камінь з душі..предупредите их в смс, что будите сносить))
я з ними якось зразу попрощався) Шкода що монентку не подумав) а це виявилась чорна конячка))Дивно що вони ще не клипають іх масово...ці смарти...Я з ними простилася в далекому лютому і як камінь з душі..
Smartiway не отримало від вас оплату боргу. Зафіксовано відмову від виконання обов'язків за Договором. Нагадуємо про те, що кредитор вправі вчиняти дії передбачені розділом 6 договору.Дивно що вони ще не клипають іх масово...ці смарти...Я з ними простилася в далекому лютому і як камінь з душі..
Стягувати кошти вони можуть тільки як криси,намагаються зняти хоч якусь сумму.Якщо у вас карта перевипущена,то фіг ім..Smartiway не отримало від вас оплату боргу. Зафіксовано відмову від виконання обов'язків за Договором. Нагадуємо про те, що кредитор вправі вчиняти дії передбачені розділом 6 договору.
Я так розумію, вони будуть примусрво стягувати кошти з банківської карти
Стару заблокувала і перевипустилаСтягувати кошти вони можуть тільки як криси,намагаються зняти хоч якусь сумму.Якщо у вас карта перевипущена,то фіг ім..