Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А вам для чого????якщо не секретДоброго вечора всім. Хто які аналоги цього додатку знає?
Clickcredit не знаю насколько аналог, но что-то в этом роде, последняя шарага которая согласилась дать 1000)))Доброго вечора всім. Хто які аналоги цього додатку знає?
СпасибоClickcredit не знаю насколько аналог, но что-то в этом роде, последняя шарага которая согласилась дать 1000)))
А вам шо дуже цікаво?А вам для чого????якщо не секрет
Гроші людині треба)))А вам для чого????якщо не секрет
Та ні.....мені вистачає моіх 18 мфо....тут хотьби з ними розібратися.....але якщо є можливість без них....то може ну його??????Спасибо
А вам шо дуже цікаво?
Та воно то зрозуміло що $$$ потрібні...а може ну його нафіг......може в людей можга позичити а не в мфоГроші людині треба)))
Я ж не знаю, що там в ньогоТа ні.....мені вистачає моіх 18 мфо....тут хотьби з ними розібратися.....але якщо є можливість без них....то може ну його??????
Та воно то зрозуміло що $$$ потрібні...а може ну його нафіг......може в людей можга позичити а не в мфо
Так людям отдавать надоТа воно то зрозуміло що $$$ потрібні...а може ну його нафіг......може в людей можга позичити а не в мфо

А ну да.....Так людям отдавать надо![]()
Вот вот))) А какому-то приложению ненадо)Так людям отдавать надо![]()
Необязательно так скажем)по желанию)))Вот вот))) А какому-то приложению ненадо)
А вам шо мало?Доброго вечора всім. Хто які аналоги цього додатку знає?

А вам шо мало?![]()
Написали що даже треба ..комусь....А вам шо мало?![]()
Это понятно,что надо.Но,лезть опять в мфо_это по моему *****ц.Написали що даже треба ..комусь....
Это понятно,что надо.Но,лезть опять в мфо_это по моему *****ц.
Ну.....це зрозуміло що ****ц...і не одинЭто понятно,что надо.Но,лезть опять в мфо_это по моему *****ц.
Не надо оно Вам, поверьте горькому опыту опытных!Доброго вечора всім. Хто які аналоги цього додатку знає?
Ой як не требаНе надо оно Вам, поверьте горькому опыту опытных!