Смартівей Працює форма 5 (військовослужбовець)

• Автор теми Автор теми BYBA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 4K
  • Теґи Теґи
    smartiway
Помогло!

Вкладення

• изображение_viber_2020-04-14_13-56-48.webp
    изображение_viber_2020-04-14_13-56-48.webp
    58.8 Кб · Перегляди: 123
Підкажіть працює форма 5 ??

Короче ці пітухі звонили рідним і за**бували,ну я військовослужбовець і я дзвонив до них на гарячу лінію,говорив що дам всі документи,вони ще задрачували пару місяців,а потім колектор дзвонив погрожував місяць,а потім теж при тих але недавно дзвонив мені і я йому говорю документи роблю,він на мене обідився і відключилася ))
п.15 ст.14 ЗУ "про соціальний захист військовослужбовців" застосовується до усіх банків та фінансових установ. Бери форму 5 в відділ кадрів, пиши повідомлення на листі А4 про проходження тобою службою з вказанням номеру договору та надсилай рекомендованим листом на юридичну адресу, копію форми 5 можеш відправити якщо вона засвідчиш її копію у себе в частині( на копії мають поставити три печатки- печатку військової частини кутову, та згідно оригіналу) - мають дати письмову відповідь на все інше не видись.

Всем привет!
С началом просрочки по мфо отправил письма с формой 5 и заявлением на юр адрес мфошных контор. Некоторые отреагировали, и заморозили тело в личном кабинете, а Кредит касса говорит что ничего не знает, наяривает по 40 раз в день
Просрочка 19 дней.

У меня сын тоже военнослужащих. Там у него просрочка уже месяц. Пока не знаю, но мне 3 дня подряд идет звонок с номера лайф и три единицы в этом номере последние. Я поставила блокировку. Ну думаю , может это смартивей начали АТАКУ. Вы не знаете с каких номеров они звонят?
звонят с лайфов и 044 ,в основном у меня где то 6 месяцев просрочка конечно обосрали насроение звонками родным ,а сейчас тело ток просят ,курю ..не плачу)жду че дальше будет)

Назад
Угорі