Смартівей, дзвінки та смс розсилка

• Автор теми Автор теми Sevmuu
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K

Sevmuu

Форумчанин
Дописи
93
Реакції
7
Бали
5065
Sevmuu не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть, будь ласка, на який день протермінування починають дзвонити і писати оточенню? У мене сьогодні 14 день, подзвонив робот і сказав, що через два дні будуть повідомляти третім особам, до цього щоранку телефонував робот ( дівчина) і просто типу запитувала, чи буде оплата сьогодні. А я поки з ними по електронній пошті веду переписку, хочу за тіло закрити (11620 грн.), а вони думають.... Хвилююся чи дійсно почнуть вже телефонувати і робити розсилку чи просто поки лякають...

Хлопці і дівчата, я теж повірте пережива пішов 3 міцясь просрочки, заєбали всіх це правда, за тіло теж згоден, але не хочуть, ну флаг в рукі, після дзвінків тепер точно нічого не оплачу, будьте сильні, нічого зробити не можуть крім дзвінків, попередьте всіх що шахраї, і поставте програму труколер, не йдіть на їх поступки, то ****** ще ті, я їх попереджав, теж писав заяви, але надіюсь з 1 липня НБУ трохи їх виихомирить, закон порушують капец.Я навіть зноден їх зустріти після роботи

Аж колотить усю, від думки, що почнуть дзвонити і писати(((

Підкажіть, будь ласка, на який день протермінування починають дзвонити і писати оточенню? У мене сьогодні 14 день, подзвонив робот і сказав, що через два дні будуть повідомляти третім особам, до цього щоранку телефонував робот ( дівчина) і просто типу запитувала, чи буде оплата сьогодні. А я поки з ними по електронній пошті веду переписку, хочу за тіло закрити (11620 грн.), а вони думають.... Хвилююся чи дійсно почнуть вже телефонувати і робити розсилку чи просто поки лякають...
На жаль, почнуть!

Мені ці під...си сьогодні зробили сис-розсилку по телефонній книзі що мама ФІО відсосе усім за долги... Це вже ніякі рамки не лізе... Після цього ніхера не получать. Що можна зробити з цими підарами?????

Коли телефонують з повідомленням, що будуть залучати третіх осіб з метою допомогти вам закрити борг, то вже з наступного дня починаються смс

Sevmuu, реквизиты к оплате, ваша фио иин номер договора. Потом типа нагадайте про борг. Про ИН шото тоже, а ну и номер телефона ваш в каждой смс.
Sevmuu,

Вкладення

• IMG_20200317_132940_960.webp
    IMG_20200317_132940_960.webp
    71.8 Кб · Перегляди: 85
Назад
Угорі