Смартівей дістали, що робити?

• Автор теми Автор теми Ольга К
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 3K

Ольга К

Форумчанин
Дописи
76
Реакції
25
Бали
5090
Ольга К не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Розкажіть що робити щоб Смартівей не закидали есемесками всіх підряд і на роботу щоб нетелефонували бо боюсь що звільнять, читала ніби вони копіюють дані телефонної книги хто знає чи це правда і як уникнути їхньої настирливості в мене прострочка вже місяць і вонимз 4000 тис зробили 8600 хоча під час карантину по закону пеня і штрафи ненараховуються допоможіть що робити бо вперше влізла в таку халепу

Ну вы же наверняка не впервые на форум зашли, читали много о разных шарагах. Должны бы уже понять, что ничего с этим сделать нельзя. Только откупиться - заплатить.

Так читала різне і що пишуть на якусь урядову лінію що після цього втихають ,тільки я в цьому нічого нерозумію тому і прошу допомоги

Розкажіть що робити щоб Смартівей не закидали есемесками всіх підряд і на роботу щоб нетелефонували бо боюсь що звільнять, читала ніби вони копіюють дані телефонної книги хто знає чи це правда і як уникнути їхньої настирливості в мене прострочка вже місяць і вонимз 4000 тис зробили 8600 хоча під час карантину по закону пеня і штрафи ненараховуються допоможіть що робити бо вперше влізла в таку халепу
Мені виписує в вайбер, дзвонить батькам, рідним, директору батьків, начальнику чоловіка, просто знайомим. Ппц повний з ними

Так читала різне і що пишуть на якусь урядову лінію що після цього втихають ,тільки я в цьому нічого нерозумію тому і прошу допомоги
Ви знаєте урядова кому допомогає,кому взагалі ні!
Телефонну книгу вони дійсно копіюють?
Про карантин також певне і не чули!
Поясніть усім, що то шахраї! До них потрапили ваші дані і тепер аби вибити побільше грошей вони Вас тероризують!

Відкупіться або інгор, я б заплатив щоб не діставали,сторгуйтесь за 6 тис. В мене то 450 тис мфо нарахували в мене їх 17 а вам пощастило одне мфо і все забув за них.

А це нічого не дасть! Контакти вже скопійовані, хіба нові не скачуватимуть!
У меня две недель просрочки, не звонят даже мне. Удалил приложение за пару недель до срока возврата. Может совпадение конечно. Родные игнорят не знакомые номера.

У меня две недель просрочки, не звонят даже мне. Удалил приложение за пару недель до срока возврата. Может совпадение конечно. Родные игнорят не знакомые номера.
Они обычно скачивают номера из книги сразу же после установки приложения, так что может быть всякое

Розсилка починається на 15-17 день! Спочатку мами, папи, бабусі.., потім дяді, тьоті через пару днів, потім куми і ТД.

Уже не страшно) А если бы на форум раньше попал то не позычил бы кучу денег, не закрыл большую половину МФО, а потом когда не хватило все закрыть опять бы не влез.... Вот это страшно, что так глупо и наверное из за страха.

Уже не страшно) А если бы на форум раньше попал то не позычил бы кучу денег, не закрыл большую половину МФО, а потом когда не хватило все закрыть опять бы не влез.... Вот это страшно, что так глупо и наверное из за страха.
Більше всього...
Нічого головне зараз знайшли форум, побільше читайте!
Все буде добре)

Скоро почнуть

У меня со Смартами проще, я перед установкой приложения натулил левых контактов ( немного старых номеров и большую половину со списка заблокированых) и геолокацыю далеко от посёлка включил. Писали и звонили только матери номер я по тупости не удалил. Ну то такое, а вообще да, номера копирует и видят они когда ты в приложение заходишь.

Назад
Угорі