Татьяна gof
Форумчанин
- Дописи
- 217
- Реакції
- 46
- Бали
- 343
Татьяна gof не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кто может розказать. Когда звонят и пишут близким?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Через неделю, и звонят всем. Как сказали даже собакам и кошкамКто может розказать. Когда звонят и пишут близким?
А скільки боргу і який термін Прострочки?У меня никому не звонят, даже уже и мне
Тело 7000 , выплачено около 9, просрочка пол-годаА скільки боргу і який термін Прострочки?
В мене тіло 10000. Оце було, що не змогла заплатити вчасно через карантин, то з першого дня вже розсилка смс. І головне, що я їм казала, що заплачу на тиждень пізнішеТело 7000 , выплачено около 9, просрочка пол-года
Не зрозуміла...Не знаю за даную шарагу, но видел в нас в городе обьявления что какая то Илона занимается выдачей кредитов, в том числе от этой шараги. Хочу посмотреть этой пиз....е в глаза, и опозорить на всю округу
У меня сразу и мне и на работу, и тем людям которых знаю постольку поскольку.Кто может розказать. Когда звонят и пишут близким?
Я не знаю, просто бачив обьявуНе зрозуміла...
Вона допомагає оформити онлайн займи, які кожен може взяти самостійно???
Ця пані має від того якийсь дохід, чи як?
Уточніть!)))Я не знаю, просто бачив обьяву
Буду там де бачив сфоткаю Вам особисто відправлю, тільки надрізані номера телефону були всі зірваніУточніть!)))
Домовились.Буду там де бачив сфоткаю Вам особисто відправлю, тільки надрізані номера телефону були всі зірвані