Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Слон кредит, місяць прострочка, дістають директора, я з ними не говорю
Я їм заплатила більш ніж тіло
[/QUOTEЧ Скажу сразу ,не со своего опыта с ними ,опыт друг передал недавно-Сразу!срочно закривать соц .сети ,почали отправлять фото его и жены с очень непристойным текстом всем друз'ям в вк..мол помогите кто чем может нищеброд и так д.
че то дофига хотят в нац.фин на них попробовать писатьЯ брала 8000 на 10міс заплатила вже 10000,вони ще 9хотять
Ще не писала, але скільки тут читала, то все в них норм з договоромче то дофига хотят в нац.фин на них попробовать писать
Наверно поэтому они черезчур борзыеЩе не писала, але скільки тут читала, то все в них норм з договором
так хоча б на повернення коштів люди пишуть ,переплата досить великаЩе не писала, але скільки тут читала, то все в них норм з договором
Даже не 250, а 347000 с тела 100000 за два года! Для интереса посмотрела это же можно ****...ся! какая переплата
Треба писати, може щось і дасть. Дуже надіюсь, тому що на роботі вже не знаю де себе діти. І платити не хочутак хоча б на повернення коштів люди пишуть ,переплата досить велика
на них ше діє 1545 ,хм ..я думав їм всерівноТреба писати, може щось і дасть. Дуже надіюсь, тому що на роботі вже не знаю де себе діти. І платити не хочу
Я на 1545 дзвонила, то пару днів тихо сиділи, а тепер знов почалось