Слон кредит предлагают разбить тело на 4 платежа

• Автор теми Автор теми Lesder
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 68

Lesder

Форумчанин
Дописи
64
Реакції
18
Бали
8
Lesder не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всем привет, слон кредит тело 16000, после 3 месяцев просрочки предлагают разбить на 4 платежа раз в месяц по 4000, пытаюсь договориться на 6 месяцев, не хотят категорически, что посоветуете? Соглашаться?

За 3 месяца звонками достали, тело на платежи вариант хороший, хотел узнать можно ли растянуть их на больший срок

Всем привет, слон кредит тело 16000, после 3 месяцев просрочки предлагают разбить на 4 платежа раз в месяц по 4000, пытаюсь договориться на 6 месяцев, не хотят категорически, что посоветуете? Соглашаться?
Скільки часу в прострочці? І яка сума, яка лояльність в них (скільки було вже в них кредитів)?

Бо загалом вони мені й менше тіла пропонували. Правда я із ними не спілкувався, ігнорував. Ну думав і далі так буде деякий час, вже хотів на цю пропозицію пристати. Але, через 5.5 місяці продали дуже тугому колектору ТОВ "СВЕА ФІНАНС" (колекторська фірма CREDITEXPRESS Ukraine), вони хочуть повну суму нарахувань, і на жодні поступки не йдуть, хоча я до них сам писав. Кажуть що їм ОК так і далі сидіти та чекати.

Просрочка 3 месяца, тело 16000, насчитали почти 40000, кредита 4 у них было ранее

Просрочка 3 месяца, тело 16000, насчитали почти 40000, кредита 4 у них было ранее
Ну, є варіант поморозити їх місяць, може запропонують щось інше. Але ото можуть й продати вже, хто ж їх всіх знає. І тоді якщо знову до СВЕА відійде, то з ними зовсім ніяк не виходить поки що.

В мене продаж був в останній день місяця.

Тело на 4 хорошее предложение
Своих тоже закрывал за тело но 1 платежом через месяцев 5 просрочки, но там риски шо могут продать и тогда за телом можно и не закрыть
Я бы воспользовался таким предложением
Тем более вопрос состоит в том, что нужно платить 4 по 4000 либо 6 по 2700

Соглашаться нужно если уверены на всё 💯, что каждый месяц у вас будет 4 тысячи. Я их закрыла меньше тела одним платежом, где-то через месяцев 5

Назад
Угорі