Slon Credit Слон кредит обзвонил вчера всех соседей

• Автор теми Автор теми Просто 5
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 2K

Просто 5

Форумчанин
Дописи
22
Реакції
9
Бали
278
Просто 5 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Слон кредит обзвонил вчера всех соседей, позвонил бабушки криком закрывал рот. Подскажите пожалуйста сколько времени такое будет?

Слон кредит обзвонил вчера всех соседей, позвонил бабушки криком закрывал рот. Подскажите пожалуйста сколько времени такое будет?
Доки будете з ними розмовляти. Тотальний ігнор і через місяць-два попустяться

Чем дольше с ними будут идти на контакт - тем дольше. Надо чтобы их все окружение так же посылало.

Я стабільно їх ігнорила 7 місяців. Мої оточуючи також, запропонували закрити за 60% від тіла

Пока не отдадите либо пока не надоест, советуйте всем просто не общаются с ними да и все

Я стабільно їх ігнорила 7 місяців. Мої оточуючи також, запропонували закрити за 60% від тіла
Ви їх закрили за 60% від тіла? Гарантій лист і довідку про закриття дали? У мене також така пропозиція, от і цікавлюсь.

Ви їх закрили за 60% від тіла? Гарантій лист і довідку про закриття дали? У мене також така пропозиція, от і цікавлюсь.
Вони без проблем закривають і ще і самі податок платять за вас за прощення боргу

Доброго дня, прилетіло сьогодні від слона. Як думаєте. Реально це?
Тобто які можуть бути додаткові контакти телефонів в убкі?

Вкладення

• 6B4F0A2B-F880-4505-9FE3-CCA2E639880C.webp
    6B4F0A2B-F880-4505-9FE3-CCA2E639880C.webp
    39.3 Кб · Перегляди: 207
Коли ви укладали договір на отримання коштів, то автоматично МФО має доступ до вашої телефонної книги. Ну або мати можливість пробити ваших родичів по місцю прописки, і набридати дзвінкими за ваш кредит

До телефоної книги я так розумію , що доступ можуть мати тільки якщо додатки мфо встановлені. Як інакше вони в мою телефонну кину залізуть?

До телефоної книги я так розумію , що доступ можуть мати тільки якщо додатки мфо встановлені. Як інакше вони в мою телефонну кину залізуть?
ніяк, в убкі можуть взяти номера, якщо вони там є. По практиці убки підтягували з банківських договорів номера. В мене так і було, з привата витягнули домашній та додатковий номер.

ніяк, в убкі можуть взяти номера, якщо вони там є. По практиці убки підтягували з банківських договорів номера. В мене так і було, з привата витягнули домашній та додатковий номер.
Тепер зрозуміло

У меня в убки 2 моих номера звонят на оба

слонів закриєте через 3 місяца за 60 відсотків від тіла.

Назад
Угорі