Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доки будете з ними розмовляти. Тотальний ігнор і через місяць-два попустятьсяСлон кредит обзвонил вчера всех соседей, позвонил бабушки криком закрывал рот. Подскажите пожалуйста сколько времени такое будет?
Я с ними не говорю,а вот людям не обьяснишь что говорить не нужноДоки будете з ними розмовляти. Тотальний ігнор і через місяць-два попустяться
Чем дольше с ними будут идти на контакт - тем дольше. Надо чтобы их все окружение так же посылало.Слон кредит обзвонил вчера всех соседей, позвонил бабушки криком закрывал рот. Подскажите пожалуйста сколько времени такое будет?
То їх проблеми.Я с ними не говорю,а вот людям не обьяснишь что говорить не нужно
Аналогічно, пропонують закрити за 60%, але я поки пас, нема шш......Я стабільно їх ігнорила 7 місяців. Мої оточуючи також, запропонували закрити за 60% від тіла
Пока не отдадите либо пока не надоест, советуйте всем просто не общаются с ними да и всеСлон кредит обзвонил вчера всех соседей, позвонил бабушки криком закрывал рот. Подскажите пожалуйста сколько времени такое будет?
Ви їх закрили за 60% від тіла? Гарантій лист і довідку про закриття дали? У мене також така пропозиція, от і цікавлюсь.Я стабільно їх ігнорила 7 місяців. Мої оточуючи також, запропонували закрити за 60% від тіла
Так, вони охоче надали і гарантійний і довідку після оплатиВи їх закрили за 60% від тіла? Гарантій лист і довідку про закриття дали? У мене також така пропозиція, от і цікавлюсь.
Вони без проблем закривають і ще і самі податок платять за вас за прощення боргуВи їх закрили за 60% від тіла? Гарантій лист і довідку про закриття дали? У мене також така пропозиція, от і цікавлюсь.
Егоїстична позиція. Це якраз проблеми тс, які потрібно врегулювати, щоб оточення не приймало подібні виклики.То їх проблеми.
Коли ви укладали договір на отримання коштів, то автоматично МФО має доступ до вашої телефонної книги. Ну або мати можливість пробити ваших родичів по місцю прописки, і набридати дзвінкими за ваш кредитДоброго дня, прилетіло сьогодні від слона. Як думаєте. Реально це?
Тобто які можуть бути додаткові контакти телефонів в убкі?
ніяк, в убкі можуть взяти номера, якщо вони там є. По практиці убки підтягували з банківських договорів номера. В мене так і було, з привата витягнули домашній та додатковий номер.До телефоної книги я так розумію , що доступ можуть мати тільки якщо додатки мфо встановлені. Як інакше вони в мою телефонну кину залізуть?
Тепер зрозумілоніяк, в убкі можуть взяти номера, якщо вони там є. По практиці убки підтягували з банківських договорів номера. В мене так і було, з привата витягнули домашній та додатковий номер.
У меня в убки 2 моих номера звонят на обаДо телефоної книги я так розумію , що доступ можуть мати тільки якщо додатки мфо встановлені. Як інакше вони в мою телефонну кину залізуть?
слонів закриєте через 3 місяца за 60 відсотків від тіла.Доброго дня, прилетіло сьогодні від слона. Як думаєте. Реально це?
Тобто які можуть бути додаткові контакти телефонів в убкі?