Скорпионы 🦂 тут?

• Автор теми Автор теми Пчёл
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 266
  • Перегляди Перегляди 5K
Вирішила подивитись що в інтернеті пишуть про скорпіона. Тільки відкрила, знайшло таке: «Жінка Скорпіон– це поєднання ніжності та страсті. Вона має неймовірно сильний характер, але при цьому може бути дбайливою та ласкавою. Її інтуїція допомагає їй розуміти навколишній світ, а її пристрасть робить її незабутньою.» Приємно))):luboff::+1::vedma:

Вирішила подивитись що в інтернеті пишуть про скорпіона. Тільки відкрила, знайшло таке: «Жінка Скорпіон– це поєднання ніжності та страсті. Вона має неймовірно сильний характер, але при цьому може бути дбайливою та ласкавою. Її інтуїція допомагає їй розуміти навколишній світ, а її пристрасть робить її незабутньою.» Приємно))):luboff::+1::vedma:
Ой, а что в окружающем мире непонятного может быть? Мы, скорпионы, — :ангел:, солнышко и золотце; те кто не скорпионы, но тоже :ангел:, солнышко и золотце — в душе скорпионы; а остальные... Ну, то уже такое :ahaha:

IMG_20241108_184538.webp
Попалась картинка, що означає не знаю.

Всім вітання! До вас ще один Скорпіон.. новенька, точніше тільки зареєстрована, а так старенька)) бо форум читаю давно, але я з тих скорпіонів, що люблять граблі), бо вже читаючи форум яму собі ще глибшу викопувала, перекредитуваннями і пролонгаціями🤦🏼‍♀️.. ніяк не наважусь на Щоденник..

Всім вітання! До вас ще один Скорпіон.. новенька, точніше тільки зареєстрована, а так старенька)) бо форум читаю давно, але я з тих скорпіонів, що люблять граблі), бо вже читаючи форум яму собі ще глибшу викопувала, перекредитуваннями і пролонгаціями🤦🏼‍♀️.. ніяк не наважусь на Щоденник..
Вітаємо ,наважуєтесь ,всі ми тут з вбрались з однієї причини

Привет! Как кто-то мудрый говорил: «каждый сам творец своего счастья». Хочешь счастья? Забей на пролонгации. Сможешь мерседес себе купить :cool:

Вітаємо ,наважуєтесь ,всі ми тут з вбрались з однієї причини
Дякую! Якщо можна про форум сказати одним словом - то це однозначно «Круть!!!».. обовʼязково наважусь, нехай трохи відпустить, то тільки пішла в протермінування.. а взагалі я з тих, що за 30+.. і це я не про вік😂

Дякую! Якщо можна про форум сказати одним словом - то це однозначно «Круть!!!».. обовʼязково наважусь, нехай трохи відпустить, то тільки пішла в протермінування.. а взагалі я з тих, що за 30+.. і це я не про вік😂
Нічого ,тут є із більшими сумами

Ну 30 мфо — ещё не много. Тут и по 40 было. Весь вопрос в ом — какие. Но если что не ясно — всегда спрашивайте. Ответим. И не паникуйте — мы же ж скорпионы, как-никак, — это пусть другие паникуют :pardon::sarcastic::yes2:

Назад
Угорі