Я - ніхто, щоб судити інших,
Але я пройшов багато кіл пекла з 2018 по нині
Через лудоманію
Тож скажу по собі
Перше, що має зробити лудік - перестати жаліти себе.
Тут та ж сама хня, як і у алкоголіків. Які живуть тяжче за всіх, їх бідненьких ніхто не розуміє, вони собі створюють проблеми у житті, потім героїчно і потужно їх вирішують, аби нагородити себе. І накидатись з приводу)
Лудіки вважають, що їм просто не повезло. Якщо ставити не на ту команду/гравця/слот, то все було б інакше. Вони розумніші за всіх, їх цей світ не прийняв. Тому не читайте моралєй, краще дайте мені гроші, поверну через місяць коли зароблю (відіграюсь)
Коли лудоман розуміє, що не світ ловив його, та не спіймав, а САМЕ ВІН - кончене лайно, яке перетворило життя друзів і близьких на суцільний ад, коли він завинить СЕБЕ у всьому, що відбулось/відбувається, коли він зрозуміє, що всі навколо виплачують ЙОГО потуги розбагатіти, бо він розумніший за всіх - це і буде першим кроком до нормального життя.
Далі почнеться саме лайно. Життя у ритмі «робота/дім/зарплата/борги». В тобі розчаруються близькі, друзі, і довіра повернеться ще дуже не скоро. В когось вона зникне назавжди, і винити в цьому варто лиш себе.
Але у цьому і треба брати мотивацію, що зараз ти виплачуєш гроші собі самому за право продовжити нормальне життя хоч колись.
А якщо лудік просто припинив грати, бо більше ніде брати гроші - це все продовжиться вже дуже скоро
Хлопчик назавжди залишиться хлопчиком, якщо буде себе жаліти
Покрий хоч 152 мфо за 78 місяців роботи на воді і хлібі, якщо ти сам себе не покараєш - всі ці потуги ні до чopтa