Скоро будет поздно

• Автор теми Автор теми Zerro
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 3K
Гато Знаешь, я тоже не считаю это болезнью. Скорее — естественной работой мозга. А если учесть, что норма — выдумка (у одних это — гуд, у других то же — фу)... ну, ты понимаешь) Ну и о жизни... Я видел многое и многих. И много через сто прошёл. Это дало мне понять — у всех свои проблемы, и каждому своих хватает. И что всегда будут те, кто скажет что я (или ещё кто) вообще вареник в масле, а вот у них... И что я них* не делаю, а они... (хотя все совсем наоборот). Что сказать — жизнь как она есть)

Гато Знаешь, я тоже не считаю это болезнью. Скорее — естественной работой мозга. А если учесть, что норма — выдумка (у одних это — гуд, у других то же — фу)... ну, ты понимаешь) Ну и о жизни... Я видел многое и многих. И много через сто прошёл. Это дало мне понять — у всех свои проблемы, и каждому своих хватает. И что всегда будут те, кто скажет что я (или ещё кто) вообще вареник в масле, а вот у них... И что я них* не делаю, а они... (хотя все совсем наоборот). Что сказать — жизнь как она есть)
Я не бачу сенсу доводити комусь абсолютно очевидні речі. Життя бентежне і кожен вільний у своєму виборі

В Вас є або були якісь залежності? Дід, при чому тут "не робити", робота над собою, в своїй голові, яку не видно нікому це не нічого, а це дуже тяжка робота, яка потребує багато часу і сил.

Тоже, по мфо очень много советов и поддержки... по лудомании это не тот форум, здесь нет той поддержки и советов, которые для лудомана могут быть полезными, больше негатива в сторону лудоманов, чем советов.
Ну,це не профільний форум по лудоманії це факт, але ми всі є люди.І по факту,ми всі зібралися на цьому форумі по різних причинах.І ми не судимо саме через що людина влізла в кредити.

але це ніхто не оцінить і ніхто не відчує тих сил
А це ніхто і не має бачити навіть. Це в собі. Або воно є або його нема.
мотивацію треба десь взяти
Жити нормально і мати те що хочеш це не мотивація?

Ти взагалі з головою посварився?
До чого було твоє питання про наявність залежностей? Ти просто слабак,який не може дати собі ради і шукає винних.
Нормальна людина з залежностями бореться,а такі як ти мамині ігруни роками скиглять.
Какие же вы сложные... сначала в своей голове разберись, потом до*буйся до людей.

Я писал, что лудоман может и без советов побороть зависимость, дед написал что да можно "ничего не делать, не ошибешься", подколол.

И я не ною о своей зависимости, я без неё жил 3года и сейчас надеюсь что снова с ней покончил, ни слова никому первый не пишу в упрёк. Но вижу только один негатив, не нравится, ЧС, мне читать ответы не по теме, от обиженного жизнью пенсионера, который читает между строк не вникая в текст и видит в тексте только что сам хочет видеть, не особо интересно и ещё отвечать на его неадекватные посты.

дед написал что да можно "ничего не делать, не ошибешься", подколол.
Разве? А я думал — правду сказал.
читать ответы не по теме, от обиженного жизнью пенсионера, который читает между строк не вникая в текст и видет в тексте только что сам хочет не особо интересно и ещё отвечать на его неадекватные посты.
И тут кажись лыжня не едет. Не вижу неадекватности и обиженности. Очки что ли купить?

Какие же вы сложные... сначала в своей голове разберись, потом до*буйся до людей.

Я писал, что луломан может без советов побороть зависимость, дед написал что да можно "ничего не делать, не ошибешься", подколол.

И я не ною о своей зависимости, я без неё жил 3года и сейчас надеюсь что снова с ней покончил, ни слова никому первый не пишу в упрёк. Но один негатив, не нравится, ЧС, мне читать ответы не по теме, от обиженного жизнью пенсионера, который читает между строк не вникая в текст и видет в тексте только что сам хочет не особо интересно и ещё отвечать на его неадекватные посты.
То я маю розібратись?
Мені було би соромно нити в кожній темі,коли навколо купа жінок з більшими яями ніж у тебе.
Я прожив чудове життя,тобі таке точно не світить. А з приводу пенсіонера... Я таким як ти фору дам у всьому. Ти просто нуль без палички. Можеш скаржитись Адміну,це лише підтвердить мою думку

То я маю розібратись?
Мені було би соромно нити в кожній темі,коли навколо купа жінок з більшими яями ніж у тебе.
Я прожив чудове життя,тобі таке точно не світить. А з приводу пенсіонера... Я таким як ти фору дам у всьому. Ти просто нуль без палички. Можеш скаржитись Адміну,це лише підтвердить мою думку
Та где кто ныл, я тс поддерживаю, а вы взьелись все. Лучше бы тс в его теме совет дали, только и плачите что у вас больше проблемы чем у других, герои...

Честно мне всеравно. Я человека поддержу, а вы можете лесом идти со своими обидами.

Та где кто ныл, я тс поддерживаю, а вы взьелись все. Лучше бы тс в его теме совет дали, только и плачете что у вас больше проблемы чем у других, герои...

Честно мне всеравно. Я человека поддержу, в вы можете лесом идти со своими обидами.
Цікаво де хто плаче? 🤔 Хм,в кожного хто вам відповідав досить хороше і цікаве життя,і нити просто немає часу,тим більше немає нити через що.

Я - ніхто, щоб судити інших,
Але я пройшов багато кіл пекла з 2018 по нині
Через лудоманію
Тож скажу по собі

Перше, що має зробити лудік - перестати жаліти себе.
Тут та ж сама хня, як і у алкоголіків. Які живуть тяжче за всіх, їх бідненьких ніхто не розуміє, вони собі створюють проблеми у житті, потім героїчно і потужно їх вирішують, аби нагородити себе. І накидатись з приводу)

Лудіки вважають, що їм просто не повезло. Якщо ставити не на ту команду/гравця/слот, то все було б інакше. Вони розумніші за всіх, їх цей світ не прийняв. Тому не читайте моралєй, краще дайте мені гроші, поверну через місяць коли зароблю (відіграюсь)

Коли лудоман розуміє, що не світ ловив його, та не спіймав, а САМЕ ВІН - кончене лайно, яке перетворило життя друзів і близьких на суцільний ад, коли він завинить СЕБЕ у всьому, що відбулось/відбувається, коли він зрозуміє, що всі навколо виплачують ЙОГО потуги розбагатіти, бо він розумніший за всіх - це і буде першим кроком до нормального життя.

Далі почнеться саме лайно. Життя у ритмі «робота/дім/зарплата/борги». В тобі розчаруються близькі, друзі, і довіра повернеться ще дуже не скоро. В когось вона зникне назавжди, і винити в цьому варто лиш себе.

Але у цьому і треба брати мотивацію, що зараз ти виплачуєш гроші собі самому за право продовжити нормальне життя хоч колись.

А якщо лудік просто припинив грати, бо більше ніде брати гроші - це все продовжиться вже дуже скоро
Хлопчик назавжди залишиться хлопчиком, якщо буде себе жаліти

Покрий хоч 152 мфо за 78 місяців роботи на воді і хлібі, якщо ти сам себе не покараєш - всі ці потуги ні до чopтa

Назад
Угорі