Скоро будет поздно

• Автор теми Автор теми Zerro
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 3K
Touni ты бы вместо того что бы ставить дизлайки под каждым моим постом, ответил бы что тебе не нравится? То что лудомания это неизлечимая зависимость и только ограничение от неё и самовнушение, что она бессмысленная и ненужная. Что никто не поможет с этим только сам зависимый, когда осознает свою проблему? И никто не поможет, только сам себе? Что Гудвин написал не так как есть? Может напишешь свою точку зрения? Ты же тоже "в теме" только другой. Поделись мыслями может.

Многие тратят кучу денег на психотерапевтов, психиатров, разные АИ, но на самом деле это всё можно решить самому, просто изменив свои мысли.

Touni ты бы вместо того что бы ставить дизлайки под каждым моим постом, ответил бы что тебе не нравится? То что лудомания это неизлечимая зависимость и только ограничение от неё и самовнушение, что она бессмысленная и ненужная. Что никто не поможет с этим только сам зависимый, когда осознает свою проблему? И никто не поможет, только сам себе? Что Гудвин написал не так как есть? Может напишешь свою точку зрения? Ты же тоже "в теме" только другой. Поделись мыслями может.

Многие тратят кучу денег на психотерапевтов, психиатров, разные АИ, но на самом деле это всё можно решить самому, просто изменив свои мысли.
Загалрм плюсую, але внесу уточнення.
Консультації у спеціалістів не є зайвими.
Навпаки, вони допоможуть поглянути на себе зі сторони та розібратись з істинними причинами залежності.
Далеко не завжди це бажання заробити.

Загалрм плюсую, але внесу уточнення.
Консультації у спеціалістів не є зайвими.
Навпаки, вони допоможуть поглянути на себе зі сторони та розібратись з істинними причинами залежності.
Далеко не завжди це бажання заробити.
Это только пинок, толчок, который поможет выбрать правильные мысли и убрать неправильные

Это только пинок, толчок, который поможет выбрать правильные мысли и убрать неправильные
Інколи до правильних думок хтось має довести чи підштовхнути. Не обовʼязково психолог. Але суто самокопанням можна нічого не викопати. Або на це піде набагато більше часу. Інколи можна від інших людей почути таку точку зору, погляд з такого ракурсу, про що сам не задумувався, це може змінити світогляд, життя, все.

Інколи до правильних думок хтось має довести чи підштовхнути. Не обовʼязково психолог. Але суто самокопанням можна нічого не викопати. Або на це піде набагато більше часу. Інколи можна від інших людей почути таку точку зору, погляд з такого ракурсу, про що сам не задумувався, це може змінити світогляд, життя, все.
Викопати можно, але, як Ви кажете пiде багато часу, і багато помилок буде, інші люди можуть або допомогти або загнати в ще більшу емоційну яму, з якой потім ще довше вибиратись, треба обирати чиї поради слухати, якщо слухати когось.

інші люди можуть або допомогти або загнати в ще більшу емоційну яму, з якой потім ще довше вибиратись, треба обирати чиї поради слухати, якщо слухати когось.
Ну якщо нічого не робити то точно не помилишся

Викопати можно, але, як Ви кажете пiде багато часу, і багато помилок буде, інші люди можуть або допомогти або загнати в ще більшу емоційну яму, з якой потім ще довше вибиратись, треба обирати чиї поради слухати, якщо слухати когось.
Ключове слово - "якщо".

Ключове слово - "якщо".
Форум АК теж так працює
Можна знайти слушні поради в більшості, а інколи повний абсурд
Так і в житті
Можна до кінця вважати себе найрозумнішим і ніколи не вилізти з болота.

Форум АК теж так працює
Так і в житті
Так це завжди так працює в нормальних людей : послухай всіх і зроби по-своєму))
Проте : я особисто і зробив... і не жалкую ні грама. І вдячний форуму.

Форум АК теж так працює
Так і в житті
Мені форум відкрив очі на деякі речі. Далі то вже мій особистий вибір.

Ну якщо нічого не робити то точно не помилишся
В Вас є або були якісь залежності? Дід, при чому тут "не робити", робота над собою, в своїй голові, яку не видно нікому це не нічого, а це дуже тяжка робота, яка потребує багато часу і сил.
Мені форум відкрив очі на деякі речі. Далі то вже мій особистий вибір.
Тоже, по мфо очень много советов и поддержки... по лудомании это не тот форум, здесь нет той поддержки и советов, которые для лудомана могут быть полезными, больше негатива в сторону лудоманов, чем советов.

Останнє редагування:
В Вас є або були якісь залежності? Дід, при чому тут "не робити", робота над собою, в своїй голові, яку не видно нікому це не нічого, а це дуже тяжка робота, яка потребує багато часу і сил.
Так. Допомогла зміна світогляду вцілому. Зміна звичного образу життя повністю. Покинув зону "комфорту" на пару років. Змінив роботу і місце перебування... Писав про це тож не хочу знову відновлювати некропости. Тож знаю що таке коли тобі 3,14зда.

Так. Допомогла зміна світогляду вцілому. Зміна звичного образу життя повністю. Покинув зону "комфорту" на пару років. Змінив роботу і місце перебування... Писав про це тож не хочу знову відновлювати некропости. Тож знаю що таке коли тобі 3,14зда.
Ну так ти сам подолав все це, а не слухав порад того хто не пройшов через все що ти пройшов? Згоден що людина поки сама не схоче, то не вибереться з ями? І чиїсь там поради нічим не допоможуть тобі.

І вся та робота, зміна мислення, звичок, вихід з зони комфорту, яка є дуже тяжкою, ця робота, все це тяжко спочатку ... але це ніхто не оцінить і ніхто не відчує тих сил які потрібно прикласти щоб все перевернути навпаки...

Тож це не "не робити нічого" а робити самому, а не іти до психологів, всяких там шарлатанів які тільки беруть гроші, за те що можно зробити самому, але перший крок і мотивацію треба десь взяти

робота над собою, в своїй голові, яку не видно нікому це не нічого, а це дуже тяжка робота, яка потребує багато часу і сил.
Вот именно. Поэтому есть те, кто ничего не делают. И по другим причинам тоже.
здесь нет той поддержки и советов, которые для лудомана могут быть полезными
А разве то, что я писал не подходит? Тогда извини, за 2 к лет человечество нового так и не придумало. Поэтому — вини человечество, а не форум.
Згоден що людина поки сама не схоче, то не вибереться з ями?
И это я писал)
І чиїсь там поради нічим не допоможуть тобі.
Опять таки. Сам решись, тогда помогут. И для этого не обязательны 10 сеансов у психолога. И я таки знаю что говорю. Не веришь — дело твоё. Я к такому привык: «ты ду*ак» а потом «ой, а ты был прав».

Тоже, по мфо очень много советов и поддержки... по лудомании это не тот форум, здесь нет той поддержки и советов, которые для лудомана могут быть полезными, больше негатива в сторону лудоманов, чем советов.
Хлопче,мені майже 50. Хочеш порівняти свою надуману хворобу з клінічною смертю,реанімацією,роками відновлення і тому подібними радощами життя?
Ти,як і більшість лудоманів, здатні тільки нити всім навколо,а докорінно змінити своє життя фіг там. Не один раз вже писав тобі особисто своє ставлення. Збери(чи знайди) яйка до купи і живи.

Хлопче,мені майже 50. Хочеш порівняти свою надуману хворобу з клінічною смертю,реанімацією,роками відновлення і тому подібними радощами життя?
Ти,як і більшість лудоманів, здатні тільки нити всім навколо,а докорінно змінити своє життя фіг там. Не один раз вже писав тобі особисто своє ставлення. Збери(чи знайди) яйка до купи і живи.
Это просто вброс обиженного жизнью, выше был вопрос на то "кого и где я судил"? Ответа нет, только нытье обиженного.

Это просто вброс обиженного жизнью, выше был вопрос на то "кого и где я судил"? Ответа нет, только нытье обиженного.
Ти взагалі з головою посварився?
До чого було твоє питання про наявність залежностей? Ти просто слабак,який не може дати собі ради і шукає винних.
Нормальна людина з залежностями бореться,а такі як ти мамині ігруни роками скиглять

Назад
Угорі