Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Пройшла паніка?Мене там немає
Ну немає ніяких судових справ по моїх даних
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Пройшла паніка?Мене там немає
Ну немає ніяких судових справ по моїх даних
Добре що у вас без банків! Мені ще один лист недавно був. Запропонували закрити тіло я оплатила в банку. А тепер от переживаю чи не буде далі листів. Чи не почнуться звінки людям по новому кругу як на мій номер вийшлиНа всі питання НІ
Ні) бо я переживаю щоб тепер знаючи новий номер не почалося все по новій.Пройшла паніка?
Банков нету, а вот контор, уже точно и не помню 16 или 17))Скажіть будь ласка скільки у вас контор і чи є банки?
У вас бан зломався?Добре що у вас без банків! Мені ще один лист недавно був. Запропонували закрити тіло я оплатила в банку. А тепер от переживаю чи не буде далі листів. Чи не почнуться звінки людям по новому кругу як на мій номер вийшли
Ні) бо я переживаю щоб тепер знаючи новий номер не почалося все по новій.
Але мурахи ще повзають по штанях)Пройшла паніка?
Були б... не дали ))Добре що у вас без банків!
Мудра знає?Але мурахи ще повзають по штанях)
У вас бан зломався
Хто?Мудра знає?
Хто зламався? Блок на дзвінки з невідомих номерів. Друге повідомлення не Вам)))
Мєкнув вже ?Мудра знає?
Та не п'ю я, не п'ю. Поки щоМєкнув вже ?
Що мудра може мати до чужих мурах в штанях![]()
Скритий текст*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=1000]Ініціатива наказуєма))[/POSTS]*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Це мій секретік))Скритий текст
Ох уж эти секретики))Це мій секретік))
Здається така ідея вже раніше була*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***

І в гольфіках білих))Здається така ідея вже раніше була
Я пам"ятаю ті часи, коли ми всі спілкувалися без юристів
Ти тоді мабуть ще з бантиками бігала, та не знала про кредити![]()
3 года сейчас, вроде как не очень действуют из-за ковида
Если у меня пошел 4 год, то по срокам уже все. Если они захотят сделать ИНН, то они должны доказать, почему они это не сделали раньше. Я правильно поняла?)![]()
Воєнний стан та позовна давність. Позиція ВП ВС
вітаю всіх)))) останнім часом отримую багато питань, щодо продовження на період війні/карантину строків позовної давності. вже неодноразово зазначав, у темах на форумі, що війна звичайно є підставою для продовження строків, але за умови якщо вона вплинула, безпосередньо, на вашу можливість...anticollector.ua