Сколько проходит времени от ИП до ИНН?

• Автор теми Автор теми fuckmfo!
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K
Кросспостинг
Ось і в мене прилетіло по Остапенка тільки побачила в єдиному реєстрі боржників. Порадьте як діяти дальше

Вкладення

• 235C65D5-7223-447C-8D8A-01137D1EF81E.webp
    235C65D5-7223-447C-8D8A-01137D1EF81E.webp
    30.9 Кб · Перегляди: 26
fuckmfo!, доброго вечора, підскажіть будь-ласка як ви розбераєтесь в цій ситуації,в мене така ж
?????
С адвокатом уже связался, начинаем двигать процесс, спасибо!
Ось і в мене прилетіло по Остапенка тільки побачила в єдиному реєстрі боржників. Порадьте як діяти дальше
Советую обратиться к юристу с форума

Дякую. Вже написала Тарасу. Скажіть будь ласка це все дуже страшно? Бо шось трохи в паніці
Не страшно, самое не приятное - что могут карты заблокировать. Не переживайте я с Тарасом снесла надпись на ура)))

Не страшно, самое не приятное - что могут карты заблокировать. Не переживайте я с Тарасом снесла надпись на ура)))
Може ще мені підкажете, в дії до сплати пише 12 тис. Тобто якщо я оплачу цих 12 тис то кредит буде закритий повністю ?! Чи як? Чи краще закрити цих 12 тис а ніж мати цю тяганину ?! Щось я зовсім розгубилась

Може ще мені підкажете, в дії до сплати пише 12 тис. Тобто якщо я оплачу цих 12 тис то кредит буде закритий повністю ?! Чи як? Чи краще закрити цих 12 тис а ніж мати цю тяганину ?! Щось я зовсім розгубилась
Я не собираюсь платить по ИП, не вижу гарантий что после оплаты мне снова не прилетит надпись.
Вы успокойтесь для начала, есть надпись та й есть, снесёте ее в суде.

Назад
Угорі