ЮлІко
Читач
- Дописи
- 2
- Реакції
- 2
- Бали
- 278
ЮлІко не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня!Я тут новачок.Лише сьогодні тут зареєструвалась.Я знаю що я не одна з такими проблемами.Але однак наважуюсь просити допомоги.Я теж влізла в мфо.І борюсь з ними вже 7 місяців і ніяк не дійду до кінця.Влізли разом з чоловіком,але вилазить з них приходиться самій.Чоловік залишив мене з донечкою,поїхав на заробітки і лишився там.Там йому краще,немає проблем.Знайшов іншу...А я вже думала з собою щось зробити але в один момент зрозуміла що жити буду ради донечкі якій лише 3 рочки.І стану на ноги і без нього.Але не можу зараз.% ростуть щодня.У мене є мама і бабушка які мене підтримують і не осуждають.Вони землі продали,кредити в банках взяли але цього не хватило((Мені дужн перед ними стидно.Особливо перед бабушкою,вона має 1500грн пенсії і мені допомагає.Я устроїлась на роботу в селі маю 3500 зарплати.А кредиту залишилось 15 000 грн ще заплатити,це в цьому місяці,а дальше буде знову більше...Прошу Вас,люди добрі допоможіть мені раді дитини піднятись на ноги.Хто скільки зможе.Я склоняюсь перед вами на колінах...Друзі від мене відвернулись ьо я завжди в них просила то 100 то 200.Вони мене не рощуміють бо самі живуть без кредитів.А я не знаю як мені вилізти.Я хочу чоловікові доказати що я сильна і справлюсь і без нього.Але без добрих людей я не зможу.Адмін,дякую Вам за такий форум...Світ не без добрих людей.Пробачте і не осуждайте.Написала правду як є....
это форум должников а не инвесторов вообще-то..