Скільки Ви працювали на роботі?

• Автор теми Автор теми nata91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 593

nata91

V I P
Дописи
1262
Реакції
845
Бали
5305
nata91 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скільки Ви працювали на роботі перед тим, як туди почали дзвонити колектори? Не раз чула, що в більшості колекторів база старіша.

не зрозумів питання:big_boss:
Багато постів зустрічаю, що колектори дзвонять на старі місця роботи, з яких давно звільнилися, хоч і люди офіційно вже на новій роботі декілька місяців чи років . Я от рік працюю, вже ще є слабенька надія, що пронесе хоч там від дзвінків.

Багато постів зустрічаю, що колектори дзвонять на старі роботи, з яких давно звільнилися, хоч і люди офіційно вже на нових декілька місяців чи років . Я от рік працюю, вже ще сє лабенька надія, що пронесёт хоч там від дзвінків.
а зрозумів, я багато років роблю тільки на одній роботі)

Не пронесет, я и года не проработал - начали звонить. Всю актуалньную информацию о вас легко можно найти, если у вас конечно официально оформлено

Лайфхачик:
если на сайтах мфо указывать не настоящее место работы, вы можете работать бесконечно долго без всяких звонков. кроме случаев оф.трудоустройства, но и в этом случае ваш спокойствие продлится дольше

Лайфхачик:
если на сайтах мфо указывать не настоящее место работы, вы можете работать бесконечно долго без всяких звонков. кроме случаев оф.трудоустройства, но и в этом случае ваш спокойствие продлится дольше
:clapping:это в честь праздника, такие лайфхаки раскрываются?

Лайфхачик:
На жаль, офіційно. М-да, шукаю на всяк випадок запасні варіанти, відчуваю, с1ськи лоан та парочка інших можуть наробити справ))

На жаль, офіційно. М-да, шукаю на всяк випадок запасні варіанти, відчуваю, с1ськи лоан та парочка інших можуть наробити справ))
а можуть і не наробити) запасні варіанти з роботою? а може краще розказати на роботі, щоб не було сюрпризів? і ніхто вас не звільнить

а можуть і не наробити) запасні варіанти з роботою? а може краще розказати на роботі, щоб не було сюрпризів? і ніхто вас не звільнить
Я віддалено працюю, особливо колектив не знаю. Але, може, заодно ближче познайомлюсь)

Скільки Ви працювали на роботі перед тим, як туди почали дзвонити колектори? Не раз чула, що в більшості колекторів база старіша.
У меня сложно,я долго работаю на одном месте,звонят и нынешним сотрудникам,и бывшим,и судя по всему тем,которые были до меня.Базы у них разные,думаю и старые,к тому же они еще и медиумы,говорят будем вашему отцу звонить папа уже нет 4 года.Так,что разные базы.

У меня сложно,я долго работаю на одном месте,звонят и нынешним сотрудникам,и бывшим,и судя по всему тем,которые были до меня.Базы у них разные,думаю и старые,к тому же они еще и медиумы,говорят будем вашему отцу звонить папа уже нет 4 года.Так,что разные базы.
Я ніде не робив, сам на себе, 15 років фотографом

Майкредіт ,на все,кредит кафе,кредит каса, Кашинські.... -- ці телефонували на стару роботу та колегам.

Мне кажется как за хотят,так и найдут.Я свое руководство сразу предупредила,то незнаю звонили или нет,а теперь карантин,так вообще дома.Но я официально работаю,а звонят на старую,сотрудники звонили говорили.Хрен их поймёшь,что они ищут.По большому счёту,мне всё равно,работы только б работалось,уволят,найду другую.Даже не парюсь.

От в мене дзвонять колезі зі старої роботи. Так думаю що в них в інфо пише що я досі там працюю. По всіх мфо я вказувала попереднє місце роботи. Прострочки в мене приблизно по 2 міс.
На новій роботі офіційно працюю. Але походу не найшли, або мені про це ніхто не говорив. Посаду мою точно не знають, бо чешуть таку хрєнь "що з прострочкою в базі бкі я не зможу 50 років кредит взяти", думають що я на таке поведуся

От в мене дзвонять колезі зі старої роботи. Так думаю що в них в інфо пише що я досі там працюю. По всіх мфо я вказувала попереднє місце роботи. Прострочки в мене приблизно по 2 міс.
На новій роботі офіційно працюю. Але походу не найшли, або мені про це ніхто не говорив. Посаду мою точно не знають, бо чешуть таку хрєнь "що з прострочкою в базі бкі я не зможу 50 років кредит взяти", думають що я на таке поведуся
Якраз Вам в 70 років треба буде новий кредит))

Лайфхачик:
Я в каких моя была графа - декрет указывала, где не было- то работу от которой в декрете, вообще не знаю звонят им или нет ))) А точно и в этом году уволилась еще ...

Назад
Угорі