Скільки часу в мене є?

• Автор теми Автор теми Jms Yu
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K

Jms Yu

Форумчанин
Дописи
153
Реакції
183
Бали
68
Jms Yu не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скажіть будь ласка!!!
Через скільки часу від прострочки смартівею починається обдзвон телефонної книги??
Дякую!

У меня через две недели начали. У некоторых в день просрочки. Чего вы боитесь?
Розумієте,, як що додаток не встановлений, то доступу до телефоної книги не було. Так що дзвінки будуть контактним, сусідам на стаціонерні телефони і на роботу як що це державна робота. Дуже погано, як що ви не закрили соціальні сіті - фейсбук, інстаграм. У мене так знайшли 2 людей з мого оточення через 8 місяців.
А як що додаток встановлений, то так через 1.5 - 2 тижні почнуться дзвінки.

Скажіть будь ласка!!!
Через скільки часу від прострочки смартівею починається обдзвон телефонної книги??
Дякую!
У меня со второго дня просрочки смс пошли окружению,а на 6 день всем подряд смс и робот звонил,потом притихли дня на 4,и понеслась ....ничего не бойтесь,близкому окружению по любому стоит говорить что звонят мошенники,а остальных нафиг ,умные промолчат,это хороший отбор друзей и близких,посмотрите кто был фальшивый возле Вас,у меня за 3 недели все стало ясно кто есть кто

Розумієте,, як що додаток не встановлений, то доступу до телефоної книги не було. Так що дзвінки будуть контактним, сусідам на стаціонерні телефони і на роботу як що це державна робота. Дуже погано, як що ви не закрили соціальні сіті - фейсбук, інстаграм. У мене так знайшли 2 людей з мого оточення через 8 місяців.
А як що додаток встановлений, то так через 1.5 - 2 тижні почнуться дзвінки.
А как тогда там взять кредит "як що додаток не встановлений"? В любом случае для этого надо скачать, сразу же копируется тел книга и все .. потом можете хоть удалять хоть закрывать , контакты у них уже есть
или у них офисы появились?
Так
А що якщо видалити це щось дасть??
ничего не даст

Так
Уже ні. Хіба коли ви його встановлювали, ви заборонили доступ до телефонної книги і відео файлів.
Але я би радила все рівно їх видалити. Закрити всі соціальні мережі: фейсбук, інстаграм, окнокласники.
MalGalina, Я брала через стаціонарний компютер. І тому додатка не встановлювала.

А название темы прозвучало как " доктор, сколько у меня времени" ... не болеете?.. тогда впереди вся жизнь! Все остальное пережить можно.

Скажіть будь ласка!!!
Дякую!
У меня когда была эта шарага, примерно на 15 день отправили всем смс о суме моего долга

Навряд чи вони ідіоти і не копіюють дані одразу при оформленні кредиту.
100500% що копіюють ... при чому на оффлайнові накопичувачи, щоб не зламали зовні.
Тому ніхто і не може їх "хакнути" ... це стандартна процедура банківських і фінансових організацій.

У друга на 16 день пошла рассылка по родным, насколько я понимаю это так - лайтовая версия, дальше было бы уже по харду. но он решил не испытывать судьбу на прочность и оплатил все, пока ситуация не стала критической.

Уже ні. Хіба коли ви його встановлювали, ви заборонили доступ до телефонної книги і відео файлів.
Але я би радила все рівно їх видалити. Закрити всі соціальні мережі: фейсбук, інстаграм, окнокласники.
MalGalina, Я брала через стаціонарний компютер. І тому додатка не встановлювала.
Если им отказать то они не выдают

Скажіть будь ласка!!!
Дякую!
По разному, у меня лично было:
Три месяца, потом прозвон по тел. книге
Через 21 день после выхода на просрочку
Через 6-7 это было у знакомого
Так
Ровным счетом ничего! Все было сделано, сразу же после взятие кредита

Назад
Угорі