- Дописи
- 15044
- Рішення
- 1
- Реакції
- 24576
- Бали
- 5690
0pus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вообще не в попад.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вообще не в попад.
Подскажите как Вам помочь, серьезно?Вообще не в попад.
Безусловно, но не любое мнение обеспечит счастливое существование... Как Вы уже успели убедиться.Спасибо, любое мнение имеет право на существование.
Де він шукає? ?@Junna, та я бачу у нас з Тарасом особисті тьорки якісь. Він постійно щось шукає...
Ну видимо посмотрев на Вашу аву американской актрисы и она же узбекский комик, он решил, что Вы то точно поймёте его шутки...@Junna, де не з'явлюсь. От сама теж думаю. Для чого. ? Шутки ще хтось розуміє?
Щас лайкну вас.
Похоже я прав....він добре обізнаний, що мені треба
Це не комік, вам - 2. Людина не може все знати, це ж нормально. А до чого тут ава? Ви по аві оцінюєте людей? Я гумор добре розумію, якщо він не переходить на стьоб. Було смішно.Ну видимо посмотрев на Вашу аву американской актрисы и она же узбекский комик, он решил, что Вы то точно поймёте его шутки...
А шо я? Я ничё! Помочь человеку хотела.Та все, уже остыли, фатит)
А Гугл говорит что комикЦе не комік, вам - 2. Людина не може все знати, це ж нормально. А до чого тут ава? Ви по аві оцінюєте людей? Я гумор добре розумію, якщо він не переходить на стьоб. Було смішно.
? это шо за намеки? асуждаю)))Ну видимо посмотрев на Вашу аву американской актрисы и она же узбекский комик, он решил, что Вы то точно поймёте его шутки...
В смысле остыли??????....тут вроде как пара нарисовывается?Та все, уже остыли, фатит)
Звісно, що не по аві. Я розумію, що людина не може все знати, а Ви тепер будете знати, що існує Гугл пошук по картинкам.Це не комік, вам - 2. Людина не може все знати, це ж нормально. А до чого тут ава? Ви по аві оцінюєте людей? Я гумор добре розумію, якщо він не переходить на стьоб. Було смішно.
Кто? Где??)В смысле остыли??????....тут вроде как пара нарисовывается?
Гугл бреше. ? Дівчата, вам ави чи люди важливіші? От чудні ви. Я не заморочуюсь над цим і дивлюся на це простіше. Весела людина - краща від занудної. То я хочу бути веселою і нею залишуся.А Гугл говорит что комикПереглянути вкладення 59063
Ты шо тёрок захотел? ??? это шо за намеки? асуждаю)))