сказали ще заплатити комісію за видачу кредиту. Як розуміти?

• Автор теми Автор теми Mykola1989
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 1K

Mykola1989

Читач
Дописи
10
Реакції
2
Бали
1760
Mykola1989 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підскажіть !
Оплатив тіло кредиту і надав довідку що я є військовослужбовцем, сказали ще заплатити комісію за видачу кредиту 2300. Це нормально? Може хтось стикався з таким? Договір на сайті вже скачати не можу((

Не пойму... Вы взяли кредит на энную сумму и с Вас сейчас требуют какую-то комиссию за выдачу кредита? Вы у них 200000 грн оформляли?

Не пойму... Вы взяли кредит на энную сумму и с Вас сейчас требуют какую-то комиссию за выдачу кредита? Вы у них 200000 грн оформляли?
Нет
10000
Мне тоже показалось странным,комиссия от тела 10000,
2300.

Mykola1989, они любят впаривать комиссию за получение кредита. Но это незаконно, даже в банках за это по головке не гладят...

Прислали договор, реально есть одноразовая комиссия за надання кредиту 23% від суми, пи...сы мфошные,

Первое это сравнить договора. Была ли такая комиссия изначально?
Проблема что нет сохраненного изначального договора,почту удалял((
Может есть у кого то еше договор miloan где указано за комисию за выдачу кредита в 23!!!% от сумы
И законна ли она вообще?
Вот такое мне прислали,хочу сравнить с другими договорами у кого есть договора Miloan, так же пишут?
1. Предмет договору.
1.1. Позикодавець зобов’язується на умовах визначених цим Договором, на строк визначений п.1.3.
Договору надати Позичальнику грошові кошти (фінансовий кредит) у сумі визначеній у п.1.2. Договору (далі
– кредит), а Позичальник зобов’язується повернути Позикодавцю кредит, сплатити комісію за надання
кредиту та проценти за користування кредитом (далі – плата) у встановлений п.1.4. Договору термін та
виконати інші зобов’язання у повному обсязі на умовах та в строки/терміни, що визначені Договором.
1.2. Сума кредиту становить 10000.00 грн. у валюті: Українські гривні.
1.3. Кредит надається строком на 30 днів з 20.04.2019.
1.4. Термін (дата) повернення кредиту і сплати комісії за надання кредиту та процентів за користування
кредитом: 20.05.2019.
1.5. Сукупна вартість кредиту складає 4400.00 грн. в грошовому виразі та 535.00 відсотків річних у
процентному значенні, і включає в себе складові, визначені у п.п. 1.5.1-1.5.2 Договору.
1.5.1. Комісія за надання кредиту: 2300.00 грн., яка нараховується за ставкою 23.00 відсотків від суми
кредиту одноразово;
1.5.2. Проценти за користування кредитом: 2100.00 грн., які нараховуються за ставкою 0.70 відсотків від
фактичного залишку кредиту за кожен день строку користування кредитом.
1.6. Розрахунок сукупної вартості кредиту зазначено в Графіку розрахунків, який є невід'ємною частиною
цього Договору

Останнє редагування:
А вы отправляли форму 5 заказным письмом по почте?
Писали им что то в виде заявы?

Есть у них комиссия, я хоть и не военный но у меня тоже есть, правда у меня они 2 месяца лапу cocут или не лапу вместо денег.

Есть у них комиссия, я хоть и не военный но у меня тоже есть, правда у меня они 2 месяца лапу cocут или не лапу вместо денег.
То что она есть уже видно из типового договора. Вопрос больше в ее размере

Отправлял форму 5 заказным через укрпошту
Что ни у кого нет долгов в милоан?
Наверное уже не важно, но в Милоан коммиссия вообще сразу насчитывается 10% от тела. То есть у вас должна она быть 1000, а не 2300. И должна она была быть в сумме изначально. То есть всего тело 11000

Наверное уже не важно, но в Милоан коммиссия вообще сразу насчитывается 10% от тела. То есть у вас должна она быть 1000, а не 2300. И должна она была быть в сумме изначально. То есть всего тело 11000
У меня с 5000 тысяч нарисовалась комиссия 1600

Это чистой воды развод как и навязывание страховок по 2000 грн.

Назад
Угорі