Сказала мужу...

• Автор теми Автор теми Олечка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Карамбулька, От думаю відкрию завтра газ як чоловік піде на роботу і все , і стане всім легше

Ти що!??? Кому від того краще буде?

не за что) мы здесь все в одной лодке для этого и собрались

И этой лодке нельзя давать утонуть, нужно карапкаться и поддерживать друг друга! После поражений прийдут большие попеды в жизни, а это для нас испытания, если пройдём их впереди нас ждёт большой успех!

Пора смирится с тем, что в данный момент мы общаемся с людьми на взаимовыгодных условиях, понятия дружба и друг уже давно нет!
А я вот думаю- собрались мы тут здесь, думаем как с ними бороться, друг друга морально поддерживаем во избежание суицидов. Но. Есть даже у меня пару знакомых, которые взяли у МФО займ и все- режим окуня. Ни одной пролонгации и никаких вопросов- что делать, куда писать и т.д. тупо не платят и всем говорят- ничего мол не знаю, не брал. Ну вот почему так???

А я вот думаю- собрались мы тут здесь, думаем как с ними бороться, друг друга морально поддерживаем во избежание суицидов. Но. Есть даже у меня пару знакомых, которые взяли у МФО займ и все- режим окуня. Ни одной пролонгации и никаких вопросов- что делать, куда писать и т.д. тупо не платят и всем говорят- ничего мол не знаю, не брал. Ну вот почему так???

Наверное трусы просто!

Блин, я не знаю. Мне сложно. Уже 5 месяцев в дурдоме, 22 МФО. Платить нечем. На звонки не отвечаю, хотя звонят уже редко. Пишу письма в нацкомфинуслуг, надеюсь, что хоть как то мне это поможет. Но морально тяжело, особенно, когда звонят твоему окружению. По всем законам физики за это время должен выработаться имуннитет на них. Но нет же!!!!

Олечка, мій знає і родичі знають про 4 а як сказати про 12 ще , то капец, мене за ці 4 так заклювали з усіх сторін, що думка тепер щось з собою зробити , просто невитримую , з чоловіком точно розійдусь , піду зніму квартиру , він мене не підтримує , сьогодні з моєю мамаю і сестрою напали цілий день мозок клюють з усіх сторін, себе ненавиджу, і вони мені не вірять не слухають, що це все неправда, а піднімають трубку і слухають весь цей бред. Як розказати про остальні все одно дізнаються. А у вас багато мфо?

От думаю відкрию завтра газ як чоловік піде на роботу і все , і стане всім легше
не делайте ничего уберите дурніе місли из голові,у меня тоже 15 МФО и отвернулись все близкие и мама в том числе,уже как недели три не общаеться,я осталась одна с двумя маленькими детишками,и у меня появились силі только от того что видно кто есть кто!!!Пройдет время и увидите что все будет хорошо

Правильно делают. Может скорее закроют те шарашкины конторы. Есть такие люди которым на*рать кому и что должны. Характер такой

И мне совсем тяжело хоть и сказала посла первого звонка ему с Crediton он только вздыхал и часа 3 не говорил

Всі таку паніку нагнітають з цими дзвінками. Вам не пальці в двері сують, ви чого.
Як я бачу свої майбутні розмови з колекторами
- грошей не маю, появляться може через рік, може через два. Не працюю, не планую працювати. Від оплати не відмовляюся але грошей немає, майна немає. Ви там тримайтеся, ви не одні такі, є ще 10 штук таких самих.Подавайте в суд. Щастя вам і здоровля.
Якось так.

Всі таку паніку нагнітають з цими дзвінками. Вам не пальці в двері сують, ви чого.
Як я бачу свої майбутні розмови з колекторами
- грошей не маю, появляться може через рік, може через два. Не працюю, не планую працювати. Від оплати не відмовляюся але грошей немає, майна немає. Ви там тримайтеся, ви не одні такі, є ще 10 штук таких самих.Подавайте в суд. Щастя вам і здоровля.
Якось так.
Если б другим не звонили...

Олечка, мене теж це трохи парить. Але я читала, що вони мають право дзвонити третім особам, які не вказані як контактні особи лише в тому випадку, якщо не можуть зв"язатися ні з вами ні з контактними, яких ви самі вказали в анкеті. Ще не вивчила це питання але мусять бути якісь важелі впливу.

Олечка, мене теж це трохи парить. Але я читала, що вони мають право дзвонити третім особам, які не вказані як контактні особи лише в тому випадку, якщо не можуть зв"язатися ні з вами ні з контактними, яких ви самі вказали в анкеті. Ще не вивчила це питання але мусять бути якісь важелі впливу.
Нет у них такого после вчерашнего звонка убедилась и туалеты буду мыть и нищебродка и муж алкаш и орала как резаная Сегодня уже сказали соседей будут искать а трубку я беру и муж вчера взял но его хватило на 2минут

Нет у них такого после вчерашнего звонка убедилась и туалеты буду мыть и нищебродка и муж алкаш и орала как резаная Сегодня уже сказали соседей будут искать а трубку я беру и муж вчера взял но его хватило на 2минут
так нащо вам слухати те, що вони говорять і псувати собі настрій? Трубку взяли, на контакт вийшли. Сказали - грошей нема, йдіть в суд. Допобачення.

не делайте ничего уберите дурніе місли из голові,у меня тоже 15 МФО и отвернулись все близкие и мама в том числе,уже как недели три не общаеться,я осталась одна с двумя маленькими детишками,и у меня появились силі только от того что видно кто есть кто!!!Пройдет время и увидите что все будет хорошо
Вот вот. Мир очень меняется. Прозрение настает

В мене і до мене і доконтактних дозвонювались і зразу почали дзвонити на номера які незалишала

Света, ті люди, номера яких ви не залишали, є записані в вашій тел. книзі чи може в друзях в соцмережах є?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі