Скарга на урядовому порталі "розголошення данних по кредиту"

• Автор теми Автор теми Олександра33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K
Відправлять і нац.поліцію.Я на початку просрочок на п'ять мфо писала,після цього до мене приходив участковий
Ок, а участковий з якою метою приходив?Для того, аби Ви усно підтвердили?
Я написала заявление и в Нацкомфин и в полицию, с указанием, что звонки с угрозами, это не входит в компетенцию МФО и напрямую нарушает права Конституции. Они обязаны разобраться, даже если на это уйдет время, все равно нервишки попортят, и лицензии проверят.
Та в Нацком я вже написала і на урядову, але з наголосом на нараховані %, приховану інфо в особистих кабінетах і чи відповідають угоди чинному ЗУ, але от думаю ще написати, що розголошують конфіденційну інфо
6 МФО, кредити брав чоловік для друга, а той невіддає, от і думаю як би помогти)
Гадаю, що краще відправити в ці шараги цінного листа з вимогою щодо використання персональних даних. Та почекати відповіді 30-45 днів. Якщо такого не буде, то тоді скарга до Нацкомфінпослуг. Гадаю, так буде дієвіше.
30-45 днів, це-повний треш.В Нацком вже написала і на урядову теж.
Так, направлять звернення в поліцію. Але ви не бійтеся, мені поліціянти не дзвонили, просто написали немає складу злочину, звертайтеся до суду.
Але мфо трошки притихли. Писала на дві шараги. На черзі ще чотири.
Ок, дякую.Буду пробувати)
Скорее всего, это в компетенции уполномоченной ВР по правам человека, она отвечает за законность использования персональных данных, и в том числе, можно жаловаться, если обращение проигнорировали
Отже, спочатку варто написати на урядову, а потім на уповноваденого з прав людини, якщо не вгомоняться ?

Останнє редагування:
Ок, а участковий з якою метою приходив?Для того, аби Ви усно підтвердили?

Та в Нацком я вже написала і на урядову, але з наголосом на нараховані %, приховану інфо в особистих кабінетах і чи відповідають угоди чинному ЗУ, але от думаю ще написати, що розголошують конфіденційну інфо

6 МФО, кредити брав чоловік для друга, а той невіддає, от і думаю як би помогти)

30-45 днів, це-повний треш.В Нацком вже написала і на урядову теж.

Ок, дякую.Буду пробувати)

Отже, спочатку варто написати на урядову, а потім на уповноваденого з прав людини, якщо не вгомоняться ?
Так
І письмово написала заяву

Назад
Угорі