Скарга на урядовому порталі "розголошення данних по кредиту"

• Автор теми Автор теми Олександра33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K
Дописи
12
Реакції
0
Бали
278
Олександра33 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день!Підкажіть будь ласка, чи варто писати звернення , щоб перестали обдзвонювати родичів і розповсюджувати інфо по кредитам в МФО?Чи вони просто відправлять на поліцію?

Добрий день!Підкажіть будь ласка, чи варто писати звернення , щоб перестали обдзвонювати родичів і розповсюджувати інфо по кредитам в МФО?Чи вони просто відправлять на поліцію?
Відправлять і нац.поліцію.Я на початку просрочок на п'ять мфо писала,після цього до мене приходив участковий

Відправлять і нац.поліцію.Я на початку просрочок на п'ять мфо писала,після цього до мене приходив участковий
Ко мне тоже приходил,составил заявление,сказал что таких дел у него очень много.Через неделю прислали письмо,что криминального ничего нет,подавайте в суд

Ко мне тоже приходил,составил заявление,сказал что таких дел у него очень много.Через неделю прислали письмо,что криминального ничего нет,подавайте в суд
Мне тоже такие ответы поприходили,правда шаражки немного угомонились,может и совпадение

Такого плана однозначно перенаправят в полицию, но на время затихнуть могут, тут как повезет

Так, направлять звернення в поліцію. Але ви не бійтеся, мені поліціянти не дзвонили, просто написали немає складу злочину, звертайтеся до суду.
Але мфо трошки притихли. Писала на дві шараги. На черзі ще чотири.

В любом случае пробуйте.

Гадаю, що краще відправити в ці шараги цінного листа з вимогою щодо використання персональних даних. Та почекати відповіді 30-45 днів. Якщо такого не буде, то тоді скарга до Нацкомфінпослуг. Гадаю, так буде дієвіше.

Гадаю, що краще відправити в ці шараги цінного листа з вимогою щодо використання персональних даних. Та почекати відповіді 30-45 днів. Якщо такого не буде, то тоді скарга до Нацкомфінпослуг. Гадаю, так буде дієвіше.
И сразу признать договор? Так себе совет

урядовый ничего не делает только скаргы принимает . потом отписку ментам на етом все закончиться звонки будут продолжаться мфо насрать и банкам тоже

Скорее всего, это в компетенции уполномоченной ВР по правам человека, она отвечает за законность использования персональных данных, и в том числе, можно жаловаться, если обращение проигнорировали

По-перше. Вам потрібно надіслати звернення щодо надання Вам договору в письмовому вигляді, а по-друге - це звернення з вимогою про заборону використання персональних даних.
В договоре у всех прописана обработка персональных данных. Вы думаете после заявления они меньше будут звонить? Думаю, что наоборот, так как увидят что вас это напрягает и вы боитесь огласки

В договоре у всех прописана обработка персональных данных. Вы думаете после заявления лет меньше будут звонить? Думаю, что наоборот, так как увидят что вас это напрягает и вы боитесь огласки
У персональних данних, що надає позичальник телефонної книги з номерами родичів і знайомих немає
Alting, А як його написати?
Реєструєтесь на порталі і вперед, пишете, що душі завгодно...питання тільки в наслідках

В договоре у всех прописана обработка персональных данных. Вы думаете после заявления они меньше будут звонить? Думаю, что наоборот, так как увидят что вас это напрягает и вы боитесь огласки
Я написала заявление и в Нацкомфин и в полицию, с указанием, что звонки с угрозами, это не входит в компетенцию МФО и напрямую нарушает права Конституции. Они обязаны разобраться, даже если на это уйдет время, все равно нервишки попортят, и лицензии проверят.

Назад
Угорі