Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А они по контактам звонять бо я нечайно скачав прогу їхню і дав дозвіл ддо контактів своїх
Що від них чекати ....
Та клацнув не читав і що всі дані до них перейшли чи як ??Цікаво як це можна зробити нечайно?
Та клацнув не читав і що всі дані до них перейшли чи як ??
І що вони будуть звонити всім контактамЯкщо дали дозвіл,то перейшли і видалення програми нічим вже не допоможе.
І що вони будуть звонити всім контактам
Ну і що тепер будуть 120 номерів будуть звонитиЯ з таким особисто не стикався,але будуть напевне.Їм ж навіть номери шукати не потрібно - ви їм самі все дали
Ну і що тепер будуть 120 номерів будуть звонити
вы писали уже сегодня по другой шараге с теми же вопросами?Ну і що тепер будуть 120 номерів будуть звонити
Ну але не всі шараги одинаковівы писали уже сегодня по другой шараге с теми же вопросами?
принцип тот же!Ну але не всі шараги одинакові
Бла сорі якщо спамлюпринцип тот же!
Ну але не всі шараги одинакові
та не в этом дело!просто у всех принцип одинаковый!Бла сорі якщо спамлю
Я давно вже то зробивІ що в інших теж случайно зробили це?Ви ж тут не перший день,а весь форум кишить темами про розсилки від смартівей через їхній додаток .
а вы что только что оформляли у них кредит? набираетесь кредитов с целью невозврата?А они по контактам звонять бо я нечайно скачав прогу їхню і дав дозвіл ддо контактів своїх
Що від них чекати ....

харе заливать..если б давно уже бы знали звонили они по контактам или нет...нас не проведешьЯ давно вже то зробив