Сіті колект хто вони? Та чи можливо з ними домовитися?

• Автор теми Автор теми Aminka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 1K
  • Теґи Теґи
    сити колект
Просто кредит, дуже довго переписувалася з ними у телеграм, тіло 5000 домовилась на 6250 на дві частини
Скільки часу ви з ними вели перемовини, я з ними місяць. І з їхнього боку тільки погрози суду

2 неділі точно....сказала що не працюю в грошей не маю, так що давайте тіло і якусь тисячу добавлю, головне стояти на своєму і все вийде

Вони непробивні. Спілкувався із кнопкою по телефону, тіп заїкається, не вміє ні розмовляти ні читати ні думати, ні-чо-го. Зв'язався через бота, розказують що нікому за тіло кредиту не закривають і навіть військовим. На питання від мене тотальний ігнор, задають ска дуже тупі бісячі питання які не мають жодного відношення до боргу. Вимагав від них договір факторингу, кредитний договір, та докази факту отримання мною коштів. Прислали через декілька діб, більше тижня часу, договір факторингу. На питання від мене нуль реакції, просто дибіли максимальні.

Вони непробивні. Спілкувався із кнопкою по телефону, тіп заїкається, не вміє ні розмовляти ні читати ні думати, ні-чо-го. Зв'язався через бота, розказують що нікому за тіло кредиту не закривають і навіть військовим. На питання від мене тотальний ігнор, задають ска дуже тупі бісячі питання які не мають жодного відношення до боргу. Вимагав від них договір факторингу, кредитний договір, та докази факту отримання мною коштів. Прислали через декілька діб, більше тижня часу, договір факторингу. На питання від мене нуль реакції, просто дибіли максимальні.
Це точно....прийшлося і мені з ними поспілкуватися....таке собі, ******

Вкладення

• Screenshot_2026-02-05-13-41-09-37.webp
    Screenshot_2026-02-05-13-41-09-37.webp
    660.2 Кб · Перегляди: 3
Доброго дня що від них чекати тільки погрози судом начали кидати та чи телефонують 3 особам?

Назад
Угорі