Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В кого купили борг?На поступки взагалі не йдуть
Просто кредитВ кого купили борг?
У МІЛОАН (аміго)В кого купили борг?
У вас давно викупили? Які дії з їхнього боку?На поступки взагалі не йдуть
Просто кредит, дуже довго переписувалася з ними у телеграм, тіло 5000 домовилась на 6250 на дві частиниУ МІЛОАН (аміго)
У вас давно викупили? Які дії з їхнього боку?
О, ну можна значить щось вирішити. ДякуюПросто кредит, дуже довго переписувалася з ними у телеграм, тіло 5000 домовилась на 6250 на дві частини
Можна) сьогодні закрила їх і АФК манівеоО, ну можна значить щось вирішити. Дякую
Добрий день,Бачу у вас був сіті колект ,вам якусь довідку давали вони?бо веду перемовини зараз з нимиМожна) сьогодні закрила їх і АФК манівео
Надають гарантійний листДобрий день,Бачу у вас був сіті колект ,вам якусь довідку давали вони?бо веду перемовини зараз з ними
А вам перед оплатой что то давали ?или просто реквизиты?Надають гарантійний лист
Скільки часу ви з ними вели перемовини, я з ними місяць. І з їхнього боку тільки погрози судуПросто кредит, дуже довго переписувалася з ними у телеграм, тіло 5000 домовилась на 6250 на дві частини
Це точно....прийшлося і мені з ними поспілкуватися....таке собі, ******Вони непробивні. Спілкувався із кнопкою по телефону, тіп заїкається, не вміє ні розмовляти ні читати ні думати, ні-чо-го. Зв'язався через бота, розказують що нікому за тіло кредиту не закривають і навіть військовим. На питання від мене тотальний ігнор, задають ска дуже тупі бісячі питання які не мають жодного відношення до боргу. Вимагав від них договір факторингу, кредитний договір, та докази факту отримання мною коштів. Прислали через декілька діб, більше тижня часу, договір факторингу. На питання від мене нуль реакції, просто дибіли максимальні.
Ну мене ця копка тупа у підтримці з**лаЦе точно....прийшлося і мені з ними поспілкуватися....таке собі, ******