Тони
Форумчанин
- Дописи
- 70
- Реакції
- 96
- Бали
- 2590
Тони не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тоже самое пришло.Как с ними быть?Теж прийшло від них смс, що вони від кф юа
Самій цікавоТоже самое пришло.Как с ними быть?
Тоже самое.Ну я так поняла,это уже не колектора.Интересно они пишут,была переуступка от КФ.юа к дебтфорт,а теперь от КФ.юа к сиркоСамій цікаво
Щось не можу знайти багато інфи по ним
Дебики скорее брали на обзвон, вроде не покупаютТоже самое.Ну я так поняла,это уже не колектора.Интересно они пишут,была переуступка от КФ.юа к дебтфорт,а теперь от КФ.юа к сирко
ЯсноДебики скорее брали на обзвон, вроде не покупают
Не знаю злі чи ні. Але по ЄДРПОУ на асвп їх нема. Тобто написів не роблять, може поки. Моя порада просто забити бовть на них.Также сегодня получила,но инфы по ним не нашла( так что тоже послушаю
Не знаю злі чи ні. Але по ЄДРПОУ на асвп їх нема. Тобто написів не роблять, може поки. Моя порада просто забити бовть на них.
Стратег ))) В мене теж були такі ,хто на прохання надіслати договір запитували чи я оплачу коли отримаю договір. Я казала "Ні.."? кажу документи висилайте про переуступку??а він все пришлю, а ви потім не оплатите

Треба було з ним трохи поговорити ??хотіла ще поговорити,а він почав кричати) ну що вже зробиш )?я поклала трубку та і всьо) хай йдуть кудись ) я їм нічого не винна )Стратег ))) В мене теж були такі ,хто на прохання надіслати договір запитували чи я оплачу коли отримаю договір. Я казала "Ні.."![]()
Ну как -злые...Добрый день! Вот такая кака.
Мій Майкредіт ,теж їм продав.Чудова,спокійна компашкаКакие-то долбозвоны. Недавно пришло на имейл письмо: Май кредит по договору переуступки передал ваш долг Сироко Финанс. У вас есть 3 (или 5, я не помню) дня чтобы урегулировать вопрос в досудебном порядке. А потом типа суд, исполнительная надпись и все, ховайся.
После этого ничего о них не слышал. Дурики какие-то в общем.
як себе проявили за цей час? У мене сьогодні від них багато дзвінків.Мій Майкредіт ,теж їм продав.Чудова,спокійна компашка