Сімейні мелодрами

• Автор теми Автор теми NIRVANA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 3K
kiko, тогда надо менять отношение к звонкам. Звонилке скучно становится и её бесит, когда в ней видят просто фригидную бабу с климаксом, а не грозного вышибалу долгов.

NIRVANA, скажите, Вы на всех душевнобольных обращаете внимание? Нет, как обычно, мы стараемся не обращать на них внимание, игнорить их, чтобы не спровоцировать их на агрессию.
И еще, радуйтесь, что Вы в разных городах живете.

Останнє редагування:
NIRVANA, скажите, Вы на всех душевнобольных обращаете внимание? Нет, как обычно, мы стараемся не обращать на них внимание, игнорить их, чтобы не спровоцировать их на агрессию.
И еще, радуйтесь, что Вы в разных городах живете.
Ну, есть же заезженная, но правильная фраза: "На больных не обижаются!"

Так в чём проблема?Делай
Я тільки за, от дитини шкода, що сама залишиться
Так в чём проблема?Делай
Я думаю що рано чи пізно буде така нагода
Есть один простой рецепт. Любой буллинг требует реакции. Тем же МФО нужна реакция, чтобы они в ответ слышали крики, раздражения, шовыотменяхотитеублюдки. В школе ребенка будут дразнить только если есть реакция. Любые доставания требуют фидбэка, иначе это не работает. Не реагируйте. Услышали голос в трубке? Положили трубку. без каких-либо комментариев. Номер в черный список добавили. Никаких разговоров и криков в ответ. Это единственный вариант, поймите это.
Від тепер тільки так
З нашим форумом і психологи не потрібні, дякую всім хто відгукнувся, і таки вбив в голову не звертати на те все дійство уваги, ви праві, марно я стільки нервувалася і звертала на все увагу, життя - бумеранг, ніхто не знає, що його чекає завтра
Я тільки за, от дитини шкода, що сама залишиться

Я думаю що рано чи пізно буде така нагода

Від тепер тільки так
З нашим форумом і психологи не потрібні, дякую всім хто відгукнувся, і таки вбив в голову не звертати на те все дійство уваги, ви праві, марно я стільки нервувалася і звертала на все увагу, життя - бумеранг, ніхто не знає, що його чекає завтра
Шкода що розуміння всієї ситуації прийшло так пізно, але все ж таки краще пізно ніж ніколи.

Останнє редагування:
Если у нее психические расстройства,чё вообще обращать внимание,у нее там свой мир!как говорится на больных не обижаются их только лечат...

...от не потрібна вона мені взагалі...
...занадто багато сказано нею за що треба відповісти...
Определитесь, в конце концов, надо оно вам, или не надо.
С такими темпами, вы спуститесь на её уровень.
Номер в ЧС и живите спокойно.

З чоловіком не живу давно, від спільного шлюбу маємо дитину, розлучитися не можемо адже в нас маленька дитина(9 місяців) , він собі живе для себе ми з дитиною окремо. От тільки вже як більше 3 місяців мене тероризує його хвора мамця, бомбить в вайбері смсками та пліткує про мене. Пише всякий брєд який придумає собі сама, матюкає, обзиває мою сім'ю, дитину, родичі управи на неї не мають, тай впринципі з ними вона веде себе абсолютно так само, тільки всі закривають на це очі, от я того терпіти не можу, всі рази відповідала їй тактовно, цензурної, вчора зірвалася і обматерила з ніг до голови ( здали нерви конкретно) хотіла написати на неї заяву в поліцію, всі скріни і переписки в мене є,перша пише до мене вона я абсолютно її не зачіпаю( хоча всім дзвонить плачеться що я її чіпляюсь) от не потрібна вона мені взагалі. Підкажіть будь ласка , можливо в когось була така ситуація, як з нею впоратись?
Живемо в різних містах. Варіант як заблочить чи купити собі нову карту не підходить, занадто багато сказано нею за що треба відповісти.
Це складно.. чув подібну ситуацію Вам потрібно просто її ігнорити знаю що важко.. сам такий що терплю до пори до часу але спробуйте просто ігнорити або її ж методами на неї... але цим ви швидко себе ізведете.. так що менше думайте. І бережіть себе. Удачі вам.
Хотіла б і сама знати чого вона мене чіпляється на питання "що я тобі зробила ?" Людина тупо починає міняти тему і далі обзивати, впринципі я завжди була тиха не проявляла характер, а вона вживає алкоголь, Тай говорити практично нормально не вміє, а просто кричить як ненормальна, знаю що її лікували якимось психотропними ліками які вона мішала з алкоголем, після чого почала діставати чоловіка смсками, він з нею розвівся, так вона переключилася на мене

Є одне але вона погрожує мені дуже впливовою людиною міста, зробила б це давно, просто боюсь щоб потім все не обернулося на мене
То це реально больнічка як кажуть) тільки шкода вас що ви це все терпите і слухаєте...я так зрозумів ви адекватна і спокійна людина.. от на таких вони і зриваються Хай би її полікували добре Як каже моя знайома лікар Щоб лежала прямо.А ви тримайтесь!
Боже,скільки вам років???? Яка у психів може бути впливова людина???Ким завгодно можна прикриватись,але це нічого не значить.
Та вони всі кажуть що знають і президента особисто і мера і всіх святих так сказати це не дивно Але жаль що людина опинилася в такій ситуації Головне щоб не опускала руки.

Останнє редагування:
Це складно.. чув подібну ситуацію Вам потрібно просто її ігнорити знаю що важко.. сам такий що терплю до пори до часу але спробуйте просто ігнорити або її ж методами на неї... але цим ви швидко себе ізведете.. так що менше думайте. І бережіть себе. Удачі вам.

То це реально больнічка як кажуть) тільки шкода вас що ви це все терпите і слухаєте...я так зрозумів ви адекватна і спокійна людина.. от на таких вони і зриваються Хай би її полікували добре Як каже моя знайома лікар Щоб лежала прямо.А ви тримайтесь!

Та вони всі кажуть що знають і президента особисто і мера і всіх святих так сказати це не дивно Але жаль що людина опинилася в такій ситуації Головне щоб не опускала руки.
Щиро вам вдячна за розуміння і підтримку. Ту істоту заблочила вже давно, бідна біситься, що не може написати чи подзвонити, через знайомих дістає

Щиро вам вдячна за розуміння і підтримку. Ту істоту заблочила вже давно, бідна біситься, що не може написати чи подзвонити, через знайомих дістає
Блін та це реально хвороба) Ви тримайтесь! Все у вас буде добре!

З чоловіком не живу давно, від спільного шлюбу маємо дитину, розлучитися не можемо адже в нас маленька дитина(9 місяців) , він собі живе для себе ми з дитиною окремо. От тільки вже як більше 3 місяців мене тероризує його хвора мамця, бомбить в вайбері смсками та пліткує про мене. Пише всякий брєд який придумає собі сама, матюкає, обзиває мою сім'ю, дитину, родичі управи на неї не мають, тай впринципі з ними вона веде себе абсолютно так само, тільки всі закривають на це очі, от я того терпіти не можу, всі рази відповідала їй тактовно, цензурної, вчора зірвалася і обматерила з ніг до голови ( здали нерви конкретно) хотіла написати на неї заяву в поліцію, всі скріни і переписки в мене є,перша пише до мене вона я абсолютно її не зачіпаю( хоча всім дзвонить плачеться що я її чіпляюсь) от не потрібна вона мені взагалі. Підкажіть будь ласка , можливо в когось була така ситуація, як з нею впоратись?
Живемо в різних містах. Варіант як заблочить чи купити собі нову карту не підходить, занадто багато сказано нею за що треба відповісти.
Ну, тут 2 вида терапии. 1) просто игнор 2) слать нхй как только возьмете трубку

Назад
Угорі