Швидкогроші (Споживчий Центр) подали до суду

Споживчий центр подав до суду, чи можливо з ними якось домовитись? Тіло 8000грн, хочуть майже 25
Порожняк... С ними невероятно сложно бороться в суде. Лучше попробовать договориться до решения суда. Может часть скинут.

Договір 4 квітня 2025року, я хочу спробувати врегулювати все в досудовому порядку, у когось є контакти менеджера чи ще когось, з ким можна урегулювати

У меня лично, они подали в суд через 250+ дней просрочки.
Ход мысли "правильный".... по свежим договорам судебной "перспективы" в принципе нет. Ищите контакты и пробуйте поговорить...если имеете фин.возможность.

Ход мысли "правильный".... по свежим договорам судебной "перспективы" в принципе нет. Ищите контакты и пробуйте поговорить...если имеете фин.возможность.
Ну лично мне адвокаты с форума отказали, сказали что за 20 тысяч смысла нет, тратиться на их услуги. Так что мой адвокат чат жпт

Тільки сьогодні в дію прийшло повідомлення, написано що Ухвали ( не оскаржуються )

Шо робити? Сума занадто велика
Чем закончилось в итоге то?
Присудили 48000грн тела + 2000грн сбора?
Адвокат помог отпетлять от неустойки, но взял за свою работу наверное денег побольше стоимости неустойки?

Якщо суд присуджує заплатити наприклад 10 000 то якщо подають на виконавчу то платиш теж 10 тисяч чи в подвійному?

Якщо суд присуджує заплатити наприклад 10 000 то якщо подають на виконавчу то платиш теж 10 тисяч чи в подвійному?
платишь 10000грн + % вознаграждения исполнителю, 10% вроде как
ну и с исполнителем можно договариваться о погашении частями что бы не откашливать одним разом всю сумму

Ну, тепер дійшла і моя черга, 5.12 надійшло оповіщення в електронний суд про подачу позовної заяви в суд
Тіло 11000 грн
Хочуть 29700
Так як це мій перший суд, які поради надасте?
Наразі є лише позовна заява

Вкладення

• IMG_6124.webp
    IMG_6124.webp
    27 Кб · Перегляди: 55

Хто з адвокатів мав досвід з шг? З ними суди важкі? Чи реально хоча би зменшити їх хотілки?

Хто з адвокатів мав досвід з шг? З ними суди важкі? Чи реально хоча би зменшити їх хотілки?

Это особый случай

60 днів протермінування, до цього сплачував відсотки регулярно. Тіло 7000, домовився про реструктуризацію 9500 на 8 платежів

Коли подали видно дату,але я кредит закрив в них ще в вересні,і сьогодні дзвонив,вони підтвердили,що кредит погашено

Вкладення

• IMG_20260109_135709.webp
    IMG_20260109_135709.webp
    109.2 Кб · Перегляди: 14
Зберіть всі документи, які підтверджують закриття боргу (гарантійний лист, довідку про закриття, квитанцію про оплату з банку) та відправляйте до суду.

Зберіть всі документи, які підтверджують закриття боргу (гарантійний лист, довідку про закриття, квитанцію про оплату з банку) та відправляйте до суду.
Підтверджую, що порада слушна. Тільки не просто відправляйте, а як мінімум додавши до клопотання про долучення письмових доказів чи до відзиву хоч навіть самостійно складеного найпростішого по суті. І відправляючи через Електронний суд обов*язково заповнюйте всіх учасників щоб відбулась відправка спочатку копії позивачу, а потім всього до суду.

Назад
Угорі