Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Судова влада. Споживчий центр центр подавПерший раз про це чую. Ви це звідки отримали інформацію? З листа в двері, чи з смс?
перший раз чую , що шг до суду пішли, а тіло яке?В кого був з ними суд?
10000перший раз чую , що шг до суду пішли, а тіло яке?
В мене у них тіло 12к) Зрідка смс-ками закидують)
Мене теж не турбували,В мене у них тіло 12к) Зрідка смс-ками закидують)
давно уже ходят, гляньте реестрперший раз чую , що шг до суду пішли, а тіло яке?
В будь-якому випадку. На форумі є юристи, їх можна побачити на головній сторінці. Вибирайте який Вам до душі та вперед на захистСудова влада. Споживчий центр центр подав
Уже вибрав, заспокоївся і впевнений у перемогіВ будь-якому випадку. На форумі є юристи, їх можна побачити на головній сторінці. Вибирайте який Вам до душі та вперед на захист
Супер. Обов'язково потім поділіться своїм досвідомУже вибрав, заспокоївся і впевнений у перемогі
ДобреСупер. Обов'язково потім поділіться своїм досвідом
А коли кредит брався?
Кінець 22 рокуА коли кредит брався?
Що вони хочуть судовий збір і суму заборгованості? Чи ще може за юридичні витрати ...Кінець 22 року
із тих рішень що побачив, тіло + проценти в межах строку + судовийЩо вони хочуть судовий збір і суму заборгованості? Чи ще може за юридичні витрати ...
давно уже ходят, гляньте реестр
У мене 7 тис,теж подали до судуВ мене у них тіло 12к) Зрідка смс-ками закидують)
Сколько просрочка была?У мене 7 тис,теж подали до суду
Підскажіть будь ласка, як у судовій владі подивитись чи я є?Судова влада. Споживчий центр центр подав