Анон
Форумчанин
- Дописи
- 17
- Реакції
- 3
- Бали
- 128
Анон не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім користучавачам, не знаю що робити в такій ситуації, ще зелений, посовітуйте як буде краще, з судом ще не приходилось мати справу, в минулому році в кінці лютого взяв у них кошти, тіло 2к, по договору віддати 5-6к якщо не помиляюсь, фінансів а минулому році небуло тому зробив тільки перших два платежа, 1300+- та 700+-, тобто тіло фактично віддав подумав я і забив бо небуло можливості, проходить рік, приходить повідомлення з дії про судове рішення що хочуть стягнути 12400+-, я взагалі не розумію звідки така сума, зателефонував їм, щоб домовитись на лояльних умовах, тільки відповів, що я не військовий - сказали тепер вирішуйте в суді.
Допоможіть хоча б роз'ясненням, що писати, писати щось взагалі, розумію одне що адвоката немає сенсу наймати, але 12000 платити не хочеться взагалі при тому, що 2 і так заплатив ще рік тому, так при цьому всьому тіло 2000!
Допоможіть хоча б роз'ясненням, що писати, писати щось взагалі, розумію одне що адвоката немає сенсу наймати, але 12000 платити не хочеться взагалі при тому, що 2 і так заплатив ще рік тому, так при цьому всьому тіло 2000!