Швидкогроші чи закривати кредит іншим?

• Автор теми Автор теми MrHuman
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1
  • Перегляди Перегляди 35

MrHuman

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
MrHuman не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю!
Через обставин прийшлось взяти кредит у швидко гроші 15тис. Ще термін оплати не підійшов, та й там 1 кредит майже безвідсотковий. Коли брав незнав чи буду відавати, думав може за тіло чи трохи більше закрию. Але ось знайшов цей цікавий форум, почитав багато дописів про різні конторт та швидкогроші.

Зрозумів, що вони на уступки майже не йдуть, та охотно йдуть до суду та ще й виграють справи. І тепер ось я думаю чи закрити їх кредит поки ще без всяких переплат чи ні?

Типу до того, як взяв швидко гроші, брав ще за пару днів до цього в мілоан та кредіт якось там, невеликі суми. Потім як взяв максимальну в швидкогрошах, подумав ну якщо не буду закривати кредити ці від мфо, то краще 1-2 мфо ніж більше, то за гроші від швидкогроші закрив ті 2 кредита на невеликі суми в мілоан і кредіт якось там.

То короче ось думаю шукати десь терміново гроші чи взяти в якісь мфо де можна потім буде за тіло закрити і за ці гроші закрити цей геморний кредит від швидкогроші.

Знавці та люди з досвідом. Що підкажете робити???

Типу окрім швидкогрошей ще є борги від банків там монобанк, аюанк та ще на норм суми десь 150-200 , то там суди скоріш за все понятно будуть, бо ті конскі % їх, штрафи та інше платити не буду. Просто дуже скрутна зараз ситуація, що приходиться брат кредити в ціх шарашкіних конторах мфо. Хоча банки теж не кращі

Так это Вам принимать решение как быть.
Если есть деньги и кредит без % - разумно закрыть и не переплачивать.

Назад
Угорі