ШвидкоГроші 1й день прострочки. 2026

• Автор теми Автор теми Artur King
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 865

Artur King

Форумчанин
Дописи
77
Реакції
49
Бали
5090
Artur King не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго всім.... Сьогодні 1й день прострочки по кредиту. Дзвонив їм, попередив що не зможу вчасно платити. Сказали що зафіксовано, очікують найближчим часом оплату. Що робити ? Що очікувати далі?

Доброго всім.... Сьогодні 1й день прострочки по кредиту. Дзвонив їм, попередив що не зможу вчасно платити. Сказали що зафіксовано, очікують найближчим часом оплату. Що робити ? Що очікувати далі?
Дальше как у всех, штрафы, звонки и суд, на меня где-то через пол года подали, если правильно помню

Штрафи нараховують з першого дня 😭. Я подзвонив їм і попередив що оплата затримується

Якщо не помиляюсь, 3 дні вони можуть не нараховувати відсотки і штрафи. Але, я можу помилятися
То бізнес позика і манівео так роблять

Штрафи нараховують з першого дня 😭. Я подзвонив їм і попередив що оплата затримується
Немає сенсу від тих дзвінків, я також телефонував багатьом просив, про те відповідь була однакова, ви взяли гроші підписали договір, виконуйте умови

Останнє редагування:
В суде есть смысл защищаться?
Смотря какая сумма, там уже смотрите выгодно или нет, я защищался, вопервых списали часть хотелок, хоть и не много во вторых суд тянутся долго, где-то пол года. Без защиты все быстро и всю сумму присуживают

Но на уменьшение суммы не идут? или на рекрутизации.
Ні. Можна закрити на 5 платежів раз на 14 днів. Одразу 10, в далі по 8 тис. Це багато

Дальше как у всех, штрафы, звонки и суд, на меня где-то через пол года подали, если правильно помню
А як адвоката знайшли?

Запропонували реструктуризацію. Тіло 30к нараховані відсотки скидають до 60 к і розбивають на 12 платежів по 28 днів. Погодитись чи чекати суду?

Запропонували реструктуризацію. Тіло 30к нараховані відсотки скидають до 60 к і розбивають на 12 платежів по 28 днів. Погодитись чи чекати суду?
Всього буде 60к чи 30к тіло +60к відсотки = 90к?

Я для себе це так вирішую для оцих довгограючих договорів (півроку чи рік) — дивлюсь на загальну вартість кредиту в договорі, дивлюсь на суму, яку я вже виплатив до прострочення та мінусую. От залишок — це максимальне, що я їм повинен, і то, якщо вже настала дата закінчення договору. Бо нарахування пені та штрафів можна оскаржити в суді, як і нарахування за межами суми загальної вартості. Нехай адвокати відкоригують мене, якщо потрібно.

Загалом ШвидкоГроші нараховують всілякі штрафи, але коли вже пропонують пропозицію і з розбиттям на частини, то вони готові списати частину цих нарахувань. І в мене це вийшло менше цього залишку. Приблизно 1.7 тіла. Або десь 1,37 суми закриття залишку кредиту одним платежем, якби не було прострочення. І цю суму ще розбили на кілька місяців.

ак хотіли 90 к але у них акція
На мій погляд це вигідна пропозиція. Зараз суди активно задовільняють їх позови Тоді ще і виконавцю доведеться платити, так і подати можуть не на 60к, а на 90к.

Назад
Угорі