Швидко Воші пообіцяли провести по всіх кругах аду))))

• Автор теми Автор теми Polly
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

Polly

Форумчанин
Дописи
159
Реакції
89
Бали
1825
Polly не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Маю три місяці прострочки у цих притрушених. Два місяці норм, можна було терпіти... А тут показились. Дзвінки по 100 раз на день і не тільки мені, контактним, батькам, дітям, а ще клепки хватило директору в школу подзвонити і ахєнєю нести, що його поручителем зробила. Мені з ними спілкуватись абсолютно не в напряг, повністю забила на погрози і вонь яку вони несуть. Але хочеться знати, коли я прошу подавати в суд на мене, то воно, чм0 з яким я спілкуюсь, завжди несе одне і теж, мол чекай 3 роки і після цього зустрінемось в суді, а поки я тебе пущу по всіх кругах аду. Хіба можуть вони через 3 роки в суд подавати (це для особистого розвитку), чи я можливо чогось не знаю?

Маю три місяці прострочки у цих притрушених. Два місяці норм, можна було терпіти... А тут показились. Дзвінки по 100 раз на день і не тільки мені, контактним, батькам, дітям, а ще клепки хватило директору в школу подзвонити і ахєнєю нести, що його поручителем зробила. Мені з ними спілкуватись абсолютно не в напряг, повністю забила на погрози і вонь яку вони несуть. Але хочеться знати, коли я прошу подавати в суд на мене, то воно, чм0 з яким я спілкуюсь, завжди несе одне і теж, мол чекай 3 роки і після цього зустрінемось в суді, а поки я тебе пущу по всіх кругах аду. Хіба можуть вони через 3 роки в суд подавати?
Могут, но только претендовать на пеню и штрафы не смогут, лишь тело+% максимум.

Дякую. Вони вже мені скинули, тіло 4000, пролангацій три місяця кожних дві неділі 1200, хотіли 7200, зараз скинули до 6000. Я не ведусь поки

Маю три місяці прострочки у цих притрушених. Два місяці норм, можна було терпіти... А тут показились. Дзвінки по 100 раз на день і не тільки мені, контактним, батькам, дітям, а ще клепки хватило директору в школу подзвонити і ахєнєю нести, що його поручителем зробила. Мені з ними спілкуватись абсолютно не в напряг, повністю забила на погрози і вонь яку вони несуть. Але хочеться знати, коли я прошу подавати в суд на мене, то воно, чм0 з яким я спілкуюсь, завжди несе одне і теж, мол чекай 3 роки і після цього зустрінемось в суді, а поки я тебе пущу по всіх кругах аду. Хіба можуть вони через 3 роки в суд подавати (це для особистого розвитку), чи я можливо чогось не знаю?
Перегляньте цю тему. Там є посилання на ЦК.

Добрый день. Подскажите, школу по прописке нашли? Не знаете??

По прописці, але ми тут і живем. Дзвонили в школи, які знаходяться поблизу будинку, це я точно знаю, що в сусідню школу дзвонили теж, так і пробили. Брєд повний, трохи пропарила мозок, але на даний час все нормально, з директором знайшли спільну мову. Директор на шарагу заяви де можна і не можна накатав

По прописці, але ми тут і живем. Дзвонили в школи, які знаходяться поблизу будинку, це я точно знаю, що в сусідню школу дзвонили теж, так і пробили. Брєд повний, трохи пропарила мозок, але на даний час все нормально, з директором знайшли спільну мову. Директор на шарагу заяви де можна і не можна накатав
Вот уpoды конечно. Спасибо за инфо

Исковая давность вроде 3 года. После этого они хрен что могут отсудить. Не штрафы, не пеню, не %, не тело. Если же 3 года не прошло, прошло чуть меньше (например 2 года 11 месяцев), то тогда на тело+% могут претендовать. Суд - это крайние меры чмфошников, они в последний момент прибегают к нему.

Назад
Угорі