Швидко Воші новий канал Ютуба

• Автор теми Автор теми Desid
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 905

Desid

Читач
Дописи
23
Реакції
25
Бали
2585
Desid не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
П.3.11
Доброго вечора, наша кохана шараха завела навіть свій канал

шукайте,зі слів замовника там все классно

ору) комент свій там залишив , думаю видалять хв через

Вкладення

• 592D8BFA-56B2-4AB1-8506-424B6EA7070E.webp
    592D8BFA-56B2-4AB1-8506-424B6EA7070E.webp
    130.8 Кб · Перегляди: 117
Мій чоловік дуже любить зранку подивитися канал ICTV. І щоранку там розповідають про " чудову" канторку швидко гроші. Як там вигідно і добре взяти кредит????. Якась "миленька" чучундра бархатним голосочком нахвалює свою шарагу!!! Бісить страшенно!!!!! Ну хто дає дозволи на такого роду рекламу цих недоношених????

Мій чоловік дуже любить зранку подивитися канал ICTV. І щоранку там розповідають про " чудову" канторку швидко гроші. Як там вигідно і добре взяти кредит????. Якась "миленька" чучундра бархатним голосочком нахвалює свою шарагу!!! Бісить страшенно!!!!! Ну хто дає дозволи на такого роду рекламу цих недоношених????
От если б этой миленькой чучундре позвонили каллы швидковошей и угрожали всякой гадостью, по-другому б запела. Задрала их реклама. Фильм не посиотришь в интернете вылазит и вылазит.

Фиона, если с компа смотрите - то поставьте плагин Adblock. Избавился таким образом от всех надоедливых предложений)

Я теж слухаю,щоранку і не розумію ,вони такі там чесні,такі милі...А почуєш погрози ,розмовляють ,як відбиті на всю голову

Мне интересно: как люди не боятся на камеру оставлять отзывы? Ведь не дай Бог просрочка и что тогда? Как они будут петь? Уже не скажут, что не брал) ненормальные...

Ohotnica, ой, да ладно - он такие дифирамбы пел, я аж под стол скатился. Оставил им там "дружеское послание", интересно - удалят или нит)

Ohotnica, ой, да ладно - он такие дифирамбы пел, я аж под стол скатился. Оставил им там "дружеское послание", интересно - удалят или нит)
Удаляют, естессно)
Надо, чтобы было побольше жалоб на этот канал, и его прикроют.

Назад
Угорі