Desid
Читач
- Дописи
- 23
- Реакції
- 25
- Бали
- 2585
Desid не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Юмористи))))Артисты
От если б этой миленькой чучундре позвонили каллы швидковошей и угрожали всякой гадостью, по-другому б запела. Задрала их реклама. Фильм не посиотришь в интернете вылазит и вылазит.Мій чоловік дуже любить зранку подивитися канал ICTV. І щоранку там розповідають про " чудову" канторку швидко гроші. Як там вигідно і добре взяти кредит????. Якась "миленька" чучундра бархатним голосочком нахвалює свою шарагу!!! Бісить страшенно!!!!! Ну хто дає дозволи на такого роду рекламу цих недоношених????
Я теж слухаю,щоранку і не розумію ,вони такі там чесні,такі милі...А почуєш погрози ,розмовляють ,як відбиті на всю головуМій чоловік дуже любить зранку подивитися канал ICTV. І щоранку там розповідають про " чудову" канторку швидко гроші. Як там вигідно і добре взяти кредит????. Якась "миленька" чучундра бархатним голосочком нахвалює свою шарагу!!! Бісить страшенно!!!!! Ну хто дає дозволи на такого роду рекламу цих недоношених????
Удаляют, естессно)Ohotnica, ой, да ладно - он такие дифирамбы пел, я аж под стол скатился. Оставил им там "дружеское послание", интересно - удалят или нит)