Швидко гроші!! Терміново потрібна порада!!

• Автор теми Автор теми Бубочк@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K

Бубочк@

Форумчанин
Дописи
204
Реакції
43
Бали
68
Бубочк@ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні з прихованого номера позвонило чм0, з погрозами завтра приїхати з хлопцями по місцю проживання, назвав імена дітей моїх, сказав що привезе завтра їм подарунки,а я щоб готувалася до приїзду,або гроші або документи на квартиру. Пообіцяв що буде весело
Я боюсь нереально
Сума до оплати велика, немає коштів, ніде взяти. Що може бути далі???

Сьогодні з прихованого номера позвонило ***, з погрозами завтра приїхати з хлопцями по місцю проживання, назвав імена дітей моїх, сказав що привезе завтра їм подарунки,а я щоб готувалася до приїзду,або гроші або документи на квартиру. Пообіцяв що буде весело
Я боюсь нереально
Я Вас прошу, воно тільки по телефону таке борзе!
Ніхто нікуди не приїде!
Ви хоч би спитали, які подарунки, може, щось стояще та запросили б їх самі!

Я Вас прошу, воно тільки по телефону таке борзе!
Ніхто нікуди не приїде!
Ви хоч би спитали, які подарунки, може, щось стояще та запросили б їх самі!
Звонило реально ніби ото срок мотає..таким голосом жуть.. питання звідки знаєш як дітей звати?!((((

забити і забути...з часом пропадуть,мені вже за тіло просять закрити. Вибачте, але нафіга Ви з ними говорите?

Сьогодні з прихованого номера позвонило ***, з погрозами завтра приїхати з хлопцями по місцю проживання, назвав імена дітей моїх, сказав що привезе завтра їм подарунки,а я щоб готувалася до приїзду,або гроші або документи на квартиру. Пообіцяв що буде весело
Я боюсь нереально
Скажите им что у вас короновирус)))?

забити і забути...з часом пропадуть,мені вже за тіло просять закрити. Вибачте, але нафіга Ви з ними говорите?
Думаю що якщо я буду говорити,то вони інших не будуть чіпати
Я взагалі не знаю як себе поводити
МФО багато,прострочки скрізь
Боюсь дуже ?

Боюсь дуже ?
Ви знаєте, те що Ви з ними говорите, ніяк не впливає на те, що вони не дзвонитимуть нікому більше окрім Вас. Перевірено на собі!
Так що сміливо можете не брати трубку і берегти свої нерви!

Боюсь дуже ?
Они в любом случая будут звонить всем, и тут не зависит будете вы с ними говорить или нет, не общайтесь с ними и все. Бояться не стоит, вам никто ничего не сделает

Я боюсь нереально
Ничего не будет , перестаньте так нервничать, я с ними уже 2 месяца тягаюсь . Они каждый день мне звонят и моим знакомым , а я после их прозвона звоню сразу на горячую государственную линию и оставляю жалобу , итого сегодня с девочкой оператором подсчитали - 24 жалобы ?.
Я знала , что эта шарага самая конченная по историческим звонкам и их единственных пыталась закрыть- ну и д*pa была ! После кучи переплат и того , что они устраивают дырку им теперь !
Даже если вдруг такое и произойдёт и они приедут , ничего они Вам не сделают , не открываете двери и вызываете полицию.
Они не будут ни ломать ничего, ни Вас быть , под статью никто не полезет.
Жалуйтесь на 1545
Сколько у Вас времени прошло с момента , когда отстали? И долго ли звонили родным ?

Ничего не будет , перестаньте так нервничать, я с ними уже 2 месяца тягаюсь . Они каждый день мне звонят и моим знакомым , а я после их прозвона звоню сразу на горячую государственную линию и оставляю жалобу , итого сегодня с девочкой оператором подсчитали - 24 жалобы ?.
Я знала , что эта шарага самая конченная по историческим звонкам и их единственных пыталась закрыть- ну и д*pa была ! После кучи переплат и того , что они устраивают дырку им теперь !
Даже если вдруг такое и произойдёт и они приедут , ничего они Вам не сделают , не открываете двери и вызываете полицию.
Жалуйтесь на 1545

Сколько у Вас времени прошло с момента , когда отстали? И долго ли звонили родным ?

кого из знакомых нашли? Как находят? По телефонной книге или как?

Я боюсь нереально

Вообще не платите, ничего не будет
через 3-4 месяца о Вас вообще забудут
Главное не платить и не бояться и ничего не будет, абсолютно ничего кроме сказок про деда мороза )

Жалуйтесь на 1545

Что говорили на горячей линии? Я сегодня целый день звоню - не могу дозвониться. Вы долго ждали ответ?

кого из знакомых нашли? Как находят? По телефонной книге или как?
Честно говоря нет , не по телефонной , сама не поняла как , но например звонили одногрупнице , чей номер у меня отсутствовал. Она сама потом меня нашла и набрала спрашивать , что у меня случилось . У них своя какая-то схема поиска. Соц сетей у меня нет , но нашли родственников, коллег по работе старой, одногрупнице звонили и подруге с которой давно не общалась .

Честно говоря нет , не по телефонной , сама не поняла как , но например звонили одногрупнице , чей номер у меня отсутствовал. Она сама потом меня нашла и набрала спрашивать , что у меня случилось . У них своя какая-то схема поиска. Соц сетей у меня нет , но нашли родственников, коллег по работе старой, одногрупнице звонили и подруге с которой давно не общалась .
Я соцмережі також видалила, але дзвонили друзям з вк чоловіка, я була підзабула про його сторінку.

Ну родственников это понятно, что находят быстро, а вот остальных как загадка. Только что дозвонилась на урядовую линию, помощи 0, толку 0, дали телефон нацполиции в черкасской области и нацкомфинуслуг, типа я в интернете это не могла сделать( Капец, и главное что сами признали что они не следуют законам. Полдня звонила, чтобы услышать такую х..ню.

Дякую за підтримку ?
Вчора перелякалася від того дзвінка до смерті...почитала відповіді, заспокоїлась
Сьогодні атакували телефон як ніколи
Поставила блок на невідомі номера
9-го числа буде місяць по прострочці
Що далі чекати від цих тварюк?!

Я боюсь нереально

Боже, Ви ще на це реагуєте, ніхто до Вас не приїде. Мені теж звонили, данні про дітей беруть із паспорта. Це чудо необразоване не могло вичитати, як звати мою доньку, у парк обіцяв вивезти - поговорити. Я поговорила, посміялася і забула. Ми не в девяностих... На другий день звонила пані із контори, уточняла з ким я хочу співпрацювати, з ШГ чи їхніми колегами. На питання, яка колекторська організація з ними співпрацює - кинула трубки. Більше мені таке не звонило...

Назад
Угорі