Швидко гроші та суд 2026

• Автор теми Автор теми Oxik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 439

Oxik

Форумчанин
Дописи
146
Реакції
30
Бали
1825
Oxik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день , надійшло в дію що шіидко гроші подали в суд, сьогодні отримала документи від них , тіло 11000, сума позову 20972, які справи з ними, вврто боротися з адвокатом? Бо я їм писала на електронку пропонувала домовитися але тишина

Доброго дня!
Прийшло повідомлення
Лякають, чи ні?

Вкладення

• Screenshot_20260630-141109.webp
    Screenshot_20260630-141109.webp
    37.9 Кб · Перегляди: 29
Щойно прийшло на пошту повідомлення про подання вхідного документу
У єСуд також зʼявилась справа, але от що цікаво, в усіх документах інша людина , ПІБ, ІПН сума боргу , дата кредиту та все інше, кредит за початок 2024 року
У мене у них є також кредит, борг с початку року прострочений

Хтось стикався з таким?

Oxik, поділіться досвідом який розвиток подій з ШГ?
Мені пропонують реструкторизацію твло 10000 хочуть 17000 на 3 місяці

Краще подзвоніть і домовтесь, так будете точно знати що і як там
...і двічі заплатіть

Добрий день , надійшло в дію що шіидко гроші подали в суд, сьогодні отримала документи від них , тіло 11000, сума позову 20972, які справи з ними, вврто боротися з адвокатом? Бо я їм писала на електронку пропонувала домовитися але тишина
Боротися варто. Із тих позовів по мікрокредитах, які я бачив, 100% мають елементи шахрайства з боку МФО та факторів-колекторів.

Сумма небольшая, борьба в суде выйдет с адвокатом выйдет от 13 тыс. Это работа адкоката, суд сбор за подачу апелляционной жалобы. Гарантий никаких, что суд пройдет на вашу пользу. Направить эту сумму на погашение имеет смысл. Оплатить лучше по решению суда, когда оно будет. Есть время собрать деньги.

у меня тело 6к, просят 7100, договору 7 лет.
упираюсь... а с другой стороны, ведь можно закрыть и забыть)

Назад
Угорі