Швидко гроші списання відсотків військовослужбовцям

• Автор теми Автор теми Кирило
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 3
  • Перегляди Перегляди 635

Кирило

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Кирило не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня.
Я військовослужбовець отримавший в швидео гроші 6000грн позики. Ідвічі продрвжував дію договору сплативши 4680грн. Пртім я дізнавсяпро ЗУ "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членівїх сімей" і відправив на юридичну адресу цієї компанії довідку що підтверджує мій статус військовослужбовця інадіявся що вони перерахують ті 4600грн в тіло кредиту і мені залишиться 1400 сплатити для закриття договору.
Мій лист компанія отримала але наскільки я зрощумів і не збирається розглядати і щось списувати та твердять що в їх компанії немає пільг для військових. Підскажіть що робити

У мене чоловік також взяв позику в кф 5.400,,а переплата 13!!подав їм документи,що він військовослужбовець!списали до тила,але він неплотив!продали його в довіру и гарантию,и написали що подадуть до суду,а він радий!вони лякають що судовий збір великий,и адвокат!хоча незнають те що у атошників все безкоштовно!чекаем на суд

У мене чоловік також взяв позику в кф 5.400,,а переплата 13!!подав їм документи,що він військовослужбовець!списали до тила,але він неплотив!продали його в довіру и гарантию,и написали що подадуть до суду,а він радий!вони лякають що судовий збір великий,и адвокат!хоча незнають те що у атошників все безкоштовно!чекаем на суд
[/QUOT
Я військовий але не атошник.. Проте теж маю право на списання. Довідку аідправив знаю що вони її отримали але ігнорують і говорять що в них немає таких пільг. Що робити
Я військовий але не атошник.. Проте теж маю право на списання. Довідку аідправив знаю що вони її отримали але ігнорують і говорять що в них немає таких пільг. Що робити

Писати в Нацкомфинпослуг
Або в НБУ

Назад
Угорі