Jolanda
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1123
- Реакції
- 1272
- Бали
- 578
Jolanda не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
місяцьА через який час протермінування?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
місяцьА через який час протермінування?
Якраз навпаки, топові компанії можуть дати знижку, ніж якісь ноунейми, які наоборот накрутять Бог зна скільки....Якщо б брали в якомусь іншому МФО, менш відомому, то цілком можливо, що вдалось би закрити за тіло. Я мав багато кредитів і саме популярні МФО, одноголосно відмовлялись від того, щоб давати взагалі знижку. Строго в рамках закону і ні на цент менше. От, така компанія, як гроші до зп, був винен 10 000 + проценти разом 15 000, то скинули до 10 000 рівно через 2 місяці несплати боргу. Опісля, я успішно закрив. А Манівео, КредитКаса, ШвидкоГроші, Слон Кредит - слава Богу я їх всі позакривав, ніразу навіть на 10% не скинули знижку, грозили судом, якщо не віддам. Реструктуризація можлива, а вот знижка - НІ!
Так ви не переживайте. Вийдіть самостійно з ними на контакт. Це компанія, в якій багато офісів, багато працівників. Прокомунікуйте, як-не-як вони теж люди. Менеджер може щось порадити, він не колектор, тож цілком на вашій стороні буде.От і в мене місяць рівно сьогодні. Тому дико переживаю і питаю тут як з ними по дзвінкам
Я щодня їм пишу. На пошту і в телеграмі. Але лише 2000грн знижка на закриття. А сума велика.Якраз навпаки, топові компанії можуть дати знижку, ніж якісь ноунейми, які наоборот накрутять Бог зна скільки....
Так ви не переживайте. Вийдіть самостійно з ними на контакт. Це компанія, в якій багато офісів, багато працівників. Прокомунікуйте, як-не-як вони теж люди. Менеджер може щось порадити, він не колектор, тож цілком на вашій стороні буде.
Можете підказати їх пошту?Нарахували були 2 тіла,я їм написала що готова закрити на лояльних умовах.Вони списали до 1,5 тіла і запропонували одним платежем або реструктуризацію.Я вибрала 2 варіант
як у вас з ними? турбували оточення ваше? чи вийшло домовитись на закриття чи реструктуризацію?Я щодня їм пишу. На пошту і в телеграмі. Але лише 2000грн знижка на закриття. А сума велика.
По дзвінкам бачу що це колесо фортуни. Комусь дзвонять, а комусь ні.
Ні, оточенню не звонили взагалі.як у вас з ними? турбували оточення ваше? чи вийшло домовитись на закриття чи реструктуризацію?