Швидко Гроші потрібна ваша порада

ТакаСобіЧукча

Форумчанин
Дописи
72
Реакції
36
Бали
158
ТакаСобіЧукча не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім привіт. Маю борг перед ШГ.
Брала в них 10 тис. Оплачувала частинами по 2 тим зробила десь 6 таких платежів. І в один момент лишилася без роботи. Пішла в протермінування.
Я за кордоном тому до мене вони не можуть додзвонитися.Та все ж додзвонилися до мого дідуся. Йому я все пояснила він все розуміє. Як далі буде з тими дзвінками,з того що читала то дуже дістають. Хочу домовитися з ними за тіло.
У кого був з ними досвід? Як вели з ними розмову? Як ця контора себе поводить?
За будь яку інформацію буду безмежно вдячна.

Вкладення

• Screenshot_2025-07-31-13-35-20-485_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-07-31-13-35-20-485_com.whatsapp.webp
    193.1 Кб · Перегляди: 143
Брала в них 10 тис. Оплачувала частинами по 2 тим зробила десь 6 таких платежів. І в один момент лишилася без роботи. Пішла в протермінування.
Я за кордоном тому до мене вони не можуть додзвонитися.Та все ж додзвонилися до мого дідуся. Йому я все пояснила він все розуміє. Як далі буде з тими дзвінками,з того що читала то дуже дістають. Хочу домовитися з ними за тіло.
Вони за тіло не закривають.
Вони рідко дзвонять і дуже рідко пропонують якісь лояльні умови.Швидко подають до суду.Тому краще погоджуватись на ці умови або чекати суд де сума буде значно більшою

Вони за тіло не закривають.
Вони рідко дзвонять і дуже рідко пропонують якісь лояльні умови.Швидко подають до суду.Тому краще погоджуватись на ці умови або чекати суд де сума буде значно більшою
Можливо вони змінили свій підхід так як все таки до родича мого вони вже дзвонили

В мене кредит 25року і до моїх шг не дзвонили.Але я на другий місяць протермінуваня з ними домовилась на лояльних умовах
Чи можете розповісти більш детальніше? Як вам вдалося домовитися? На яких умовах?

Можливо вони змінили свій підхід так як все таки до родича мого вони вже дзвонили
Так, вони змінили свій підхід, йдуть в суд на 4-5 місяці протермінування
Те що вони дозвонились до вашого діда яким чином впливає на лояльність пропозицій? Навпаки якщо зрозуміють що можна надушити то менше лояльності пропонувати будуть

Чи можете розповісти більш детальніше? Як вам вдалося домовитися? На яких умовах?
Нарахували були 2 тіла,я їм написала що готова закрити на лояльних умовах.Вони списали до 1,5 тіла і запропонували одним платежем або реструктуризацію.Я вибрала 2 варіант

Нарахували були 2 тіла,я їм написала що готова закрити на лояльних умовах.Вони списали до 1,5 тіла і запропонували одним платежем або реструктуризацію.Я вибрала 2 варіант
На данний момент вони пропонують мені 600 грн знижки якось так,не кольорово🥴

Після пару місяців протермінування пропонували закрити за 80% тіла, грошей не було. Ще через якийсь час знову пропонували так само, не закрив. На рік в місяць, подали в суд з відсотками. Адвоката не вигідно, тому почав частинами сплачувати, ще один платіж.

В мене місяць протермінування. Ще не дзвонили до рідних. Чи варто боятись що зателефонують? Бо різна інформація. Одні пишуть що вони тихі, не дзвонять, а інші навпаки.

В мене місяць протермінування. Ще не дзвонили до рідних. Чи варто боятись що зателефонують? Бо різна інформація. Одні пишуть що вони тихі, не дзвонять, а інші навпаки.
В мене дзвонили тільки мені.

А скільки було часу протермінування і яка сума заборгованності була? Бо в мене велика сума вже набігла. Тому переживаю за дзвінки
Це рандомно.Комусь телефонують комусь ні.

Зрозуміло. В мене десь набігло 40 000. Постійно пишу їм що не маю можливості покрити, прошу реструктуризацію. Але тільки роблять знижку 2000грн на закриття.

Зрозуміло. В мене десь набігло 40 000. Постійно пишу їм що не маю можливості покрити, прошу реструктуризацію. Але тільки роблять знижку 2000грн на закриття.
Дивно.Може це залежить від менеджера.Бо мені відразу запропонували реструктуризацію

От і питаю про дзвінки. Бо одні одне пишуть, що з боргом в 5000грн дзвонили рідним, а інші пишуть борг 3 роки роки і ніхто нікому не дзвонив. Плюс на реструктуризацію не йдуть, а є кому з боргом в 3000грн відразу погоджують. Хочу зрозуміти від чого це залежить.

у мене телефонували батькам

Не зрозуміло як в них це все. Від чого залежить ось ці дзвінки - бути їм чи ні

Чи дзвонять тим хто певний час не виходив так би мовити на зв'язок, не писали їм.

Назад
Угорі