Швидко Гроші подали до суду, а я за кордоном і не зможу приїхати, що робити?

• Автор теми Автор теми Baunty
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 4
  • Перегляди Перегляди 75

Baunty

Читач
Дописи
2
Реакції
0
Бали
846
Baunty не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Два роки назад взяла у швидко Гроші 8000 тис гривень. Три виплатила, в останні платежі вони почали лупити проценти і таким не платила їм. В кінці березня мені прийшло смс що вони подали до суду, перевірила в електронному суді, і так насправді є. Я зараз за кордоном, суд назначили на 5 травня. Може хтось підкаже що в такій ситуації робити?

Два роки назад взяла у швидко Гроші 8000 тис гривень. Три виплатила, в останні платежі вони почали лупити проценти і таким не платила їм. В кінці березня мені прийшло смс що вони подали до суду, перевірила в електронному суді, і так насправді є. Я зараз за кордоном, суд назначили на 5 травня. Може хтось підкаже що в такій ситуації робити?
Терміново все кидати та першим рейсом додому
Звернутися до юристів Форуму.

Два роки назад взяла у швидко Гроші 8000 тис гривень. Може хтось підкаже що в такій ситуації робити?
Перепрошую, недогледів трошки, концепція змінюється: на вісім лямів навіть нашими - насолоджуватись життям)

Радоваться жизни заграницей и не париться из-за каких-то там "Швидко Гроші". На Вашей жизни это никак не скажется. Ну выиграют они суд. Назначат там оплатить условно 20к грн. Карты украинские заблокируют. Вам это как-то будет мешать жить? Мне лично нет.

Був з ними суд, брав як ви 8000, подали через рік. Точну суму вже не пам'ятаю, але в загальному просили 18000, суд зменшив(я не захищався) до 14.
Я їм написав, і домовився на сплату цієї суми, як мені буде підходити. Заплатив трьома платежами

Назад
Угорі