Швидко Гроші подали до суду 2026

• Автор теми Автор теми vitalik78
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 235

vitalik78

Форумчанин
Дописи
30
Реакції
17
Бали
133
vitalik78 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт, шг подали до суду, ціна позову 5940грн, тіло було 3000грн. 620 днів просрочки, якщо чесно я за них взагалі забув, нічо від них не було чути, а тут бац і документи з суду прийшли.
Як думаєте є сенс написати їм і спитати чи вийде закрити зара за ціну позову чи вже краще судитися?

Всім привіт, шг подали до суду, ціна позову 5940грн, тіло було 3000грн. 620 днів просрочки, якщо чесно я за них взагалі забув, нічо від них не було чути, а тут бац і документи з суду прийшли.
Як думаєте є сенс написати їм і спитати чи вийде закрити зара за ціну позову чи вже краще судитися?
как по мне стоит попробовать договориться ,сума не большая . Я в свое время так же забыла про них потом вместо 5000 тысячи с хотелками заплатила 15000 через суд

А суд вже був чи ще ні ?

В апеляції можливо зараз виграти справу проти ШГ, якщо суд першої інстанції присудив їхні хотілки, але не витребували докази?!

А суд вже був чи ще ні ?
ще ні, сьогодні тільки документи забрав з пошти

В апеляції можливо зараз виграти справу проти ШГ, якщо суд першої інстанції присудив їхні хотілки, але не витребували докази?!
в мене ще не було суду, тільки отримав пакет документів

але сума в мене не велика, тому спробую домовитися, якщо не захочуть, то прийдеться судитися

Тебе обойдётся адвокат только в 6-8тыс грн.

За 2 тела судится? Люди за 2-3 тела договариваются и рады этому.

Мне с 18к 70подали в суд, конечно воспользовался услугой адвоката, а за 6к (2тела) ... это или не защищаться и ждать пока суд вынесет решение... скорей всего оплатить эту сумму, или позвонить и договориться без суда, здесь уже ИМХО не в сумме дело, так как она мизерная, а в том как из-за этого решения суда удобно будет жить, тоесть пользоваться заблокированными картами... я бы позвонил и договорился с ними за ту сумму что хотят на части, не хотят, пускай суд, он может идти и месяц и 2 и пол года и год, у меня с шг уже больше пол года, тогда эти 6к вообще обесценятся.... но защищатся ... ятбы наверное... нет... это трата денег.

У вас смішна сума! Заплатіть тих 6к і забудьте. Як тут писали вище, адвокат в рази дорожче обійдеться. Інша справа, якщо тіло 10к, а ціна позову 250к. А тут 6к з 3к навіть думати нема чого

Всім привіт, я зв'язався з ними мені сказали, що можна, але треба оплатити 5940 + судовий збір і тоді відкликають позов

Назад
Угорі