Швидко гроші называются полицейскими и якобы открыто уголовное производство

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

Barabashka

Форумчанин
Дописи
967
Реакції
830
Бали
5255
Barabashka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Короче така ситуація звонить сьогодні зранку так як би з Житомирської поліції Мосійчук ,сказав відкрите кримінальне впровадження за ст. 190 позбавлення волі на 5 років і т.д ,шо мені робити?

Короче така ситуація звонить сьогодні зранку так як би з Житомирської поліції Мосійчук ,сказав відкрите кримінальне впровадження за ст. 190 позбавлення волі на 5 років і т.д ,шо мені робити?
Те, що і раніше робили: працюйте, відпочивайте, розважайтесь і не звертайте уваги на олігофренів.

Не звертайте уваги..Не слухайте iх.Телефоном подiбнi речi не повiдомляються.Та й нема за що Вас притягувати.Це звичайний психологiчний тиск.

Телефоном подiбнi речi не повiдомляються
Я аж уявив:

Телефонує такий поліцай злочинцю:
- Чуєш, малий, тут на тебе провадження кримінальне відкрили. П'ятірочка тобі світить, ага. Короче, ми зараз чай доп'ємо, прогріємо бобік і поїдемо тебе забирати. Поняв?

Я аж уявив:

Телефонує такий поліцай злочинцю:
- Чуєш, малий, тут на тебе провадження кримінальне відкрили. П'ятірочка тобі світить, ага. Короче, ми зараз чай доп'ємо, прогріємо бобік і поїдемо тебе забирати. Поняв?
Дякую ви мене розсмішили

мене тоже зранку діставала з швидко гроші.Кажу їй домовлятися нехочете то подавайте до суду на що почала кричати що ніякого суду небуде .поставлю ваші телефони на авто дозвон
Post automatically merged:

які дальші в мене дії ?

мене тоже зранку діставала з швидко гроші.Кажу їй домовлятися нехочете то подавайте до суду на що почала кричати що ніякого суду небуде .поставлю ваші телефони на авто дозвон

які дальші в мене дії ?
Всех блокировать и заниматься своей жизнью. Швидко гроши все равно по обзвон,даже если и поставят, это не та интенсивность звонков, как у Кешбери.

Всех блокировать и заниматься своей жизнью. Швидко гроши все равно по обзвон,даже если и поставят, это не та интенсивность звонков, как у Кешбери.
Кешбері реально наярюють без перерви. Замахали!!!
А швидко гроші прислали смс, що готують документи в суд

Кешберри согласна,автодозвон чудесный,всем соседям,выплачиваю их первыми.здалась им,но хоть с 12000 насчитаных выплачиваю 8500,но можно было потянуть,попросить соседей,но не реально было

Кешберри согласна,автодозвон чудесный,всем соседям,выплачиваю их первыми.здалась им,но хоть с 12000 насчитаных выплачиваю 8500,но можно было потянуть,попросить соседей,но не реально было
Почему нереально?Тело какое было?

22.11.2019 года суд в деснянском районе алина изшвидко гроші подала а суд на журналіста которий пришел в их коллекторский центр.кто может поддержиье журналіста.если смогу вставлю видео есть на ютуб канале

Суд з швидко гроши поддержиье журналістаПереглянути вкладення 18064
Та он и сам справится...Он жеж журналист!

:bye:
Выстроились друг перед другом в чистом поле , перед битвой, русские и татаро-монголы.
Последние кричат:
-Русские, сдавайтесь, нас много, нас - орда. В ответ:
- Не будем, нас тоже немало, ведь нас - рать.
Вот примерный ответ на вашу должную реакцию насчет подобных звонков.

Назад
Угорі