Швидко гроші моніторять Убкі

• Автор теми Автор теми Elena0909
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 280

Elena0909

Читач
Дописи
141
Реакції
68
Бали
343
Elena0909 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
привіт хто читає . Тут просто таке питання тому що цікаво . швидко гроші яким я нічого не винна вже відала все ще в минулому році постійно моніторять моє убкі ?який їм у тому є сенс взагалі ?

привіт хто читає . Тут просто таке питання тому що цікаво . швидко гроші яким я нічого не винна вже відала все ще в минулому році постійно моніторять моє убкі ?який їм у тому є сенс взагалі ?
Хто зна.😂

Доброго вечора, а як побачити хто моніторить убкі?

Це трохи дивно, бо саме для функції моніторингу (котра не блокується опцією Freeze) контора повинна мати активний непогашений кредит (чи кредитну карту), навіть із нульовим залишком, але в активному статусі. У вас точно вони закриті? А де ви бачите що мониторить, оновлюється остання дата моніторингу в списку саме моніторингу?

Доброго вечора, а як побачити хто моніторить убкі?
В звіті перевірки Кредитної Історії майже в кінці є така таблиця - Моніторинг. Не плутати із таблицею Реєстр запитів, Моніторинг під нею.

Назад
Угорі