Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тот же вопрос) вчера на урядову на них написала ещёє зміст писати на них в Нацком?чи зразу в суд подавати???
в мне тіло 3000, але пролонгацію з штрафом я платила по 2000приблизно, 11 місяців....вчора їм сказала, що заплатила вже більше ніж взяла...а вона мені каже то відсотки!!!!сказала що записую розмову, то розверещалася в трубку, щоб я на лобі собі записала і кинула трубку...а, і мене ще на 15 день прострочки казали на аукціон виставили...чекаю нехай мене хтось купить))))))Тот же вопрос) вчера на урядову на них написала ещё
Тоже самое, контактную очень задалбываютв мне тіло 3000, але пролонгацію з штрафом я платила по 2000приблизно, 11 місяців....вчора їм сказала, що заплатила вже більше ніж взяла...а вона мені каже то відсотки!!!!сказала що записую розмову, то розверещалася в трубку, щоб я на лобі собі записала і кинула трубку...а, і мене ще на 15 день прострочки казали на аукціон виставили...чекаю нехай мене хтось купить))))))
ми з контактною від коли перестати трубку, дзвонять максимум 2 рази на деньТоже самое, контактную очень задалбывают
Люди будут умирать от голода, если не будут шараги выдавать деньги ....

Этот калл нормально разговаривал т.к знал что запись записывается?Даже статистику какую то приводит....Их там дрисеруют не хуже чем обезьянок в цирке)
А что Вы на них у урядову писали?Тот же вопрос) вчера на урядову на них написала ещё