Швидко Гроші - колектор раскрывает некоторые ньюнсы возврата денег ?

• Автор теми Автор теми Rammstein
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 2K
є зміст писати на них в Нацком?чи зразу в суд подавати???

Тот же вопрос) вчера на урядову на них написала ещё
в мне тіло 3000, але пролонгацію з штрафом я платила по 2000приблизно, 11 місяців....вчора їм сказала, що заплатила вже більше ніж взяла...а вона мені каже то відсотки!!!!сказала що записую розмову, то розверещалася в трубку, щоб я на лобі собі записала і кинула трубку...а, і мене ще на 15 день прострочки казали на аукціон виставили...чекаю нехай мене хтось купить))))))

в мне тіло 3000, але пролонгацію з штрафом я платила по 2000приблизно, 11 місяців....вчора їм сказала, що заплатила вже більше ніж взяла...а вона мені каже то відсотки!!!!сказала що записую розмову, то розверещалася в трубку, щоб я на лобі собі записала і кинула трубку...а, і мене ще на 15 день прострочки казали на аукціон виставили...чекаю нехай мене хтось купить))))))
Тоже самое, контактную очень задалбывают

У меня и подруги есть эта шарашка.Не берите трубку ,чем больше бкрете тем больше звонят .А сказочники они еще те .Позвонили родителям на городской и сказали что брала на лекарство им .Режим снежинки не раз меня спасал .На третий или четвертый месяц предлагают тело

Они меня тоже своими смс достали.Хочу чтоби деньги вернули єти гроши.Дуиала что на суд подадут а они молчат.Вот тогда можно и возврат потребовать

Janka, да ну нафіг ? платити такі пролонгації...їм все рівно мало буде...

Ха))) Автор красава, пробую з ними подібно говорити, чогось обіжаються і вибивають. Що по колезі, що по мені...

Назад
Угорі