Швидкі гроші від ПриватБанку

• Автор теми Автор теми Nicholas23
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 663
  • Теґи Теґи
    приват банк

Nicholas23

Форумчанин
Дописи
143
Реакції
84
Бали
2625
Nicholas23 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, прохання допомогти. До карантину я взяв у Приватбанку 20тис у Швидко Гроші. Коли працював, оплатив один раз відсотки в районі 2500 грн. За час карантину я не працював, і мені набігло 7к як я розумію за відсотки. Телефонували раз мамі, та сказала що карантин, ніхто не працює і тому грошей немає. Друг прислав що йому смс прийшло від ПриватБанку. Дзвонять мені інколи, но я не піднімаю трубку щоб не сказати лишнього. Скажіть як діяти мені дальше.

Почитайте форум и поймите если платить нечем это значит что - Нечем ! Ничего они вам не сделают , спите спокойно

Як на мене, то правильно робите, що не вступаєте з ними в контакт.
З'являться у вас кошти, тоді будете думати, як їх закривати. За цей час, вже і вигідні пропозиції вам поступлять. Списання відсотків чи ще щось в цьому дусі.
Поки що нічого не платити.

Доброго дня, прохання допомогти. До карантину я взяв у Приватбанку 20тис у Швидко Гроші. Коли працював, оплатив один раз відсотки в районі 2500 грн. За час карантину я не працював, і мені набігло 7к як я розумію за відсотки. Телефонували раз мамі, та сказала що карантин, ніхто не працює і тому грошей немає. Друг прислав що йому смс прийшло від ПриватБанку. Дзвонять мені інколи, но я не піднімаю трубку щоб не сказати лишнього. Скажіть як діяти мені дальше.
Это я одна такая глупая или как? Вот ни хрена я не поняла, Вы брали в Приватбанка кредит или все таки у швидко гроши? Это вообще-то разные конторы.

Это я одна такая глупая или как? Вот ни хр*на я не поняла, Вы брали в Приватбанка кредит или все таки у швидко гроши? Это вообще-то разные конторы.
Зайдіть в Приват24, розділ кредити, і в них є онлайн Швидко Гроші як тіпа МФО.

Это я одна такая глупая или как? Вот ни хр*на я не поняла, Вы брали в Приватбанка кредит или все таки у швидко гроши? Это вообще-то разные конторы.
Там в привате есть быстрый кредит...они его тож называют быстрые деньги)) но мне они отказали...сейчас понимаю,что это хорошо)))

Зайдіть в Приват24, розділ кредити, і в них є онлайн Швидко Гроші як тіпа МФО.
Теперь понятно. Мне приват давно кредиты не даёт, у меня ещё в далеком 2012-2013 была просрочка по кредитке и они у себя меня в чс по ходу внесли. В таком случае я тут бесполезна. Так как с ними отношений давно не имею

Назад
Угорі